به گزارش کردپرس،همانطوری که شاید بارها شنیده باشید خلاقیت از محدودیت ها سرچشمه می گیرد در حال حاضر نیز با توجه به اتفاقات پیش آمده ما در بسیاری از کارهایمان دچار مشکل شده ایم و این موضوع باعث ضرر و زیانهای زیادی خصوصا از نظر شغلی برای عده ی زیادی از مردم شده است. و نظر به شواهد و قراین موجود حداقل برای مدتی شاید یک سال و یا بیشتر با این پدیده در حجم بزرگ یا کوچک مواجه هستیم. از این رو ما اجبارا می بایست راهکارهایی جهت رهایی از این مشکل بیاندیشیم.
در حال حاضر دولتها در سراسر دنیا با ارایه راهکارهایی نظیر : قرنطینه , کاهش ساعات اداری , تعطیلی های موقت و یا طولانی مدت و … به صورت کوتاه مدت سعی در کنترل و پیشگیری از این بیماری را دارند.
همچنین مردم در شهرهای و کشورهای مختلف با رعایت نکات بهداشتی و کاهش تردد سعی در کمک به دولتها جهت کاهش نلفات و آسیب های ناشی از این وضعیت پیچیده را دارند.
و اما سوال مهم این است که با توجه به عدم وجود دارو و واکسن و عدم امکان قرنطینه در درازمدت ما چگونه می بایست به زندگی عادی برگردیم به صورتی که دچار این مریضی نشویم؟
با توجه به پیشرفت تکنولوژی در بسیاری از زمینه ها, تعداد زیادی از نیازهای ما می تواند بدون حضور فیزیکی ما رفع گردد. بنابراین در حال حاضر می توان از تکنولوژی در جهت به حدافل رساندن ترددها در سطح شهر استفاده کرد. هرچند استفاده از تکنولوژی برای همه ی مردم قابل استفاده نیست لکن با گسترش گوشی های هوشمند و نظر به جمعیت جوان بالا این امکان وجود دارد که حداکثر استفاده را از تکنولوژی برد.
جهت آشنایی بیشتر تعدادی از مشاغلی که می توانند از بستر اینترنت جهت ادامه فعالیت استفاده کنند و مردم نیز می توانند نیازهایشان را از این طریق رفع کنند در اینجا ذکر می کنیم:
سوپرمارکتها: یکی از مهمترین و شایع ترین مواردی که مردم به آن نیاز دارند خرید از سوپرمارکتهاست, سوپرمارکتها می توانند با راه اندازی یک سایت فرودشگاهی و یا اپلیکیشن فروشگاهی و معرفی آن به مشتریانشان جهت خرید استفاده کنند اپلیکیشن های فروشگاهی در حال حاضر در بسیاری از شهرهای ایران به صورت بزرگ و کوچک در حال فعالیت هستند همچنین این امکان فراهم است که از طریق پیام رسانها نیز سفارشها را ثبت و به مشتریان رساند.
بانکها: خوشبختانه در حال حاضر بانکها در این مقطع با توجه به وجود اپلیکیشنهای مخصوص خود هیچ مشکلی ندارند و مشتری می تواند حتی مبالغ بالا را جابجا کند و یا کلیه ی قبوض خدماتی را پرداخت کند. همجنین بسیاری دیگر از فعالیت ها نیز می تواند در قالب این اپها انجام شود.
میوه فروشی ها، قصابی ها، خشکشویی، نانوایی و سایر خدمات نیز در قالب سایت ها، اپلیکیشنها، پیام رسانها و… امکان ادامه فعالیت و خدمات رسانی دارند.
ما باید شرایط و موقعیت پیچیده ی پیش آمده را از هر نظر درک کنیم و راهکارهایی برای آن ارایه دهیم لکن به خاطر حفظ سلامتی و مدیریت شرایط پیش آمده نیاز به تغییرات ذهنی و فیزیکی داریم. همانطور که در شرایط پیش آمده رعایت بیشتر نظافت و حفظ فاصله ی اجتماعی به یک اجبار و نه انتخاب تبدیل شده است در سایر بخش های زندگی نیز ما به اصلاحات نیاز داریم، مطمنا قابل پیش بینی است که تعدادی از افراد جامعه در مقابل تغییرات مقاومت کنند لکن راه نجات در حال حاضر با راعایت موارد ذکر شده امکان پذیر است.
شاید خیلی از مردم رفتن به سمت تکنولوژی را سخت و غیرممکن بدانند اما از قشر روشنفکر و تحصیلکرده جامعه انتظار می رود با درک شرایط موجود سایر افراد را تشویق به حرکت در این مسیر کنند.
با یک جستجوی ساده در اینترنت می توانید با صدها سایت و اپلیکیشن موبایلی در حوزه های مختلف آشنا شوید از خشکشویی تا نانوایی و از سوپرمارکت تا کارواش که نمونه هایی از کسانی هستند که شغلهای خود را بر بستر اینترنت راه اندازی و یا گسترش داده اند.
همه ی موارد گفته شده را شخصا در شغل خودم اجرایی کردم و در حال حاضر همه ی خدماتی را که به مشتریان ارایه می دهیم به صورت آنلاین است.
کلمات ارزانتر از عمل است؛ به امید نجات هورامانات از ویروس کرونا
نظر شما