به گزارش کردپرس، دکتر لعیا صدیق راد در خصوص بازگشت محموله دستکش های صادراتی به داخل آذربایجان غربی به وب دا گفت: در 11 اسفند سال 1398 بخشنامه ای مبنی بر ممنوعیت صادرات دستکش از سوی وزارت بهداشت صادر شد و با توجه به اینکه برخی شرکت ها از قبل در خصوص تامین دستکش اعلام آمادگی نموده بودند و روند قانونی جهت تامین و خرید دستکش را سپری کرده بودند؛ در گمرکات به دلیل بخشنامه مذکور موفق به صادرات نشدند.
او ادامه داد: معاونت غذا و داروی آذربایجان غربی پس از اطلاع از محموله 7 کانتینری در گمرکات مرز بازرگان، به جد وارد عمل شد و با هدایت و درگیر نمودن مدیر محترم شبکه بهداشت و درمان شهرستان ماکو و کمک مشارکت فعال نهادهای اطلاعاتی ، امنیتی و قضایی و شرکت توزیعی بخش خصوصی محموله مذکور را وارد چرخه توزیع استان نمود.
مدیر تجهیزات و ملزومات مصرفی معاونت غذا و داروی آذربایجان غربی تصریح کرد: با چند شرکت تجهیزات پزشکی وارد مذاکره شدیم و یک شرکت تجهیزات پزشکی در جهت مشارکت در خرید این دستکش ها از صادر کننده اعلام آمادگی و مشارکت فعال و موثر نمود.
صدیق راد گفت: با توجه به وجود کارخانه تولید دستکش حریر در آذربایجان غربی، ظرفیت ارزشمندی به لحاظ تامین و تولید دستکش مورد نیاز استان محسوب می شود و خوشبختانه استان در تامین دستکش های معاینه و جراحی با مشکل حادی مواجه نبوده است.
او افزود: با تدابیری که اتخاذ شده است مشکل خاصی در تامین دستکش مورد نیاز شهروندان در استان نخواهیم داشت.
مدیر تجهیزات و ملزومات مصرفی معاونت غذا و داروی آذربایجان غربی گفت: 245 هزار بسته از این محموله دستکش وارد استان شده و در داروخانهها/ بیمارستانها و ارگان هایی که نیازمند استفاده از دستکش می باشند به قیمت مصوب وزارت بهداشت توزیع شد و مابقی هم در روزهای آینده با هدایت معاونت غذا و داروی آذربایجان غربی توزیع می شود.
دکتر صدیق راد در خصوص ضرورت استفاده از اقلام پیشگیری از بیماری بویژه دستکش خاطر نشان کرد: طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی استفاده از دستکش برای افراد عادی ضرورتی نداره و فقط کادر درمانی و افراد در معرض آلودگی ملزوم به استفاده از دستکش می باشند.
او تاکید کرد: بهترین روش پیشگیری از بیماری کووید 19 شستشوی دست با آب صابون و محلول ها و ژلهای ضد عفونی کننده دست است
نظر شما