به گزارش خبرنگار کردپرس، بازارها تعطیل شد، دستفروشان از فعالیت ممنوع شدند، محدودیت در تردد ها ایجاد گردید، ادارات با حداقل نیرو فعالیت خود را از سر گرفتند، کشاورزان پای کار آمدند و به ضدعفونی شهر پرداختند، خیران هم مشغول خرید اقلام مختلف اعم از بهداشتی برای کادر درمان و معیشتی برای نیازمندان شدند، هشدارها به هر صورتی که بود داده شد و... اما همچنان زنجیره انقال ویروس قطع نگردید و آمار مبتلایان هم افزایش یافت.
همین افزایش معنادار مبتلایان باعث شد تا در قروه وضعیت قرمز اعلام و از مشارکت های مردمی همانند سمن ها برای ایجاد حساسیت های اجتماعی بیشتر درخواست کمک شود.
در حال حاضر به گفته رئیس مرکز بهداشت شهرستان قروه 41 نفر مبتلا به کرونا شناسایی شده اند که از این تعداد 9 نفر فوت کرده اند.
«مسعود معتمدی» این 41 نفر را شامل 14 زن و 27 مرد دانست و گفت که میانگین سنی این افراد مبتلا شده به کرونا از 25 تا 92 سال بوده و هم اکنون پایین ترین سن مبتلا شده که شناسایی گشته 25 ساله است.
او میانگین سنی فوت شدگان براثر کرونا را هم از 39 تا 84 ساله شامل 5 مرد و 4 زن عنوان کرد.
مطابق اظهارات «معتمدی» در میان مبتلایان پایین ترین سن را فردی 25 ساله و بالاترین سن محتص به فردی 92 ساله است و اما در میان فوت شدگان پایین ترین سن را یک فرد 39 ساله و بالاترین سن را فردی 84 ساله داشته اند.
با این وجود نگرانی برای افزایش آمار قروه در حالی ادامه دارد که فاجعه یکی از روستاهای دهگلان که در مراسم ختم بیمار مبتلا به کرونا صورت گرفت به این نگرانی به دلیل همسایگی و رفت و آمد بسیار، افزود به طوری که آمار این شهرستان از زمان بروز این اتفاق و تجمع در تشییع جنازه در حال بالا رفتن بوده و احتمال اینکه اضافه شود هم وجود دارد.
جدای از این نگرانی اصلی نسبت به اینکه تست ها از همه افراد گرفته نمی شود و تنها از مبتلایان حاد گرفته می شود در کنار مراجعه نکردن مردم در زمان لازم به بیمارستان در جای خود باقی است و باید متولیان امر در این زمینه چاره ای لحاظ کنند در غیر این صورت تنها رعایت موارد توسط مردم و در خانه ماندن بی اثر خواهد بود./
نظر شما