مجید پاتو در گفتگو با خبرنگار کردپرس افزود: از ۲۵ اسفندماه تاکنون ۸۶ پرونده چرای غیرمجاز و چرای زودرس دام در مراتع شهرستان مهاباد تشکیل شده است که از این تعداد ۶۳ پرونده به مراجع قضایی ارجاع شده است.
او با بیان اینکه ۸ مورد از این پرونده ها مربوط به مناطق ۱۳ گانه شهری در مهاباد و در مالکیت اداره راه و شهرسازی است، اظهار کرد: حفاظت از این مناطق خارج از حوزه حفاظتی منابع طبیعی است بنابراین با اداره راه و شهرسازی مکاتبه کردیم و این موارد را اطلاع داده ایم.
پاتو ادامه داد: این 86 پرونده برای تعليف غيرمجاز اراضي ملي شامل 2 هزار و 815 راس واحد دامي در مهاباد تشكيل شده و در حال بررسی اند.
رييس اداره منابع طبيعي و آبخيزداري مهاباد تاکید کرد: تا قبل از ۱۵ اردیبهشتماه دامداران نمی توانند از مراتع عمومی برای چرای دام های خود استفاده کنند.
او افزود: در صورتی که تا قبل از این تاریخ دامداران به چرای دامها و گوسفندان خود در مراتع اقدام کنند اداره منابع طبیعی با آنها برخورد خواهد کرد.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری مهاباد گفت: امسال با توجه به شیوع بیماری کرونا جمعآوری و فروش گیاهان خوراکی قطعاً ممنوع است و با فروش این نوع از گیاهان خوراکی در مهاباد برخورد خواهد شد.
پاتو تصریح کرد: این گونه های گیاهی در کوه ها جمع آوری می شوند و سپس به بازار انتقال داده میشود و روش جمع آوری و آنها بهداشتی نیست و در بازار نیز ممکن است که بارها رد و بدل شوند به همین دلیل این گونههای گیاهی می توانند عاملی برای انتقال ویروس کرونا باشند از این رو توصیه میکنیم که امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا از جمعآوری این گیاهان قطعاً خودداری کنند.
نظر شما