به گزارش خبرگزاری کُردپرس، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان در رابطه با نحوه شناسایی آلوده ترین نقاط شهر و استان به ویروس کرونا گفت: این نقاط براساس تردد و استفاده از کارت های عابر بانک توسط افراد دارای تست مثبت کرونا که در سامانه ثبت شده اند توسط شرکت دانشبنیان گروه ایدهسازان فناوری ویستا با لینک اولیه https://corona.research.ac.ir/suspects انجام شده است.
آرزو فلاحی افزود: امروزه زندگی همه ما تحت تاثیر بیماری کرونا قرار گرفته است و برای اتخاذ تصمیمات درست در این هنگام لازم است تا علاوه بر دریافت آموزشهای درست، بتوانیم اطلاعاتی نیز از شرایط بیماری در سطح شهر و محلات داشته باشیم.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان، تشریح کرد: این شرکت دانش بنیان اعلام کرده که برای تصمیمگیری مبتنی بر شواهد، با تحلیل دادههای متعدد و حفظ حریم شخصی و محرمانگی دادهها، میزان تردد افراد بیمار دو هفته پیش از بستری در اماکن مختلف بررسی شده و با استفاده از تحلیل متن، مناطق مشخص شده است. اماکن آلودهتر اماکنی هستند که بیماران بیشتری در آنجا تردد داشتهاند.
وی ادامه داد: با توجه به شرایط موجود همه مناطق سطح شهر را باید آلوده و خطرناک تلقی کرد و این موضوع که در فلان جا که آلوده تر است بیش از 10 دقیقه یا 20 دقیقه نمانید پایه علمی ندارد و تنها به یک اصل کلی کاهش بار آلودگی اشاره دارد که افراد در جاه های پر تراکم و یا فضاهای محدود درمدت زمان طولانی حضور نداشته باشند.
فلاحی یادآور شد: این امر شامل خیلی از مکان ها از جمله فروشگاه های زنجیره ای، پاساژها، بازارهای سرپوشیده و ... می شود.
وی خاطرنشان کرد: مردم باید این مطلب را بدانند که درصورت حضور فرد مبتلا بین جمعیت و با فاصله کمتر از 2 متر احتمال ابتلای آنها نیز وجود دارد و اگر آن فرد عطسه و یا صرفه نماید بدون محافظت لازم به شعاع خیلی بیشتر افراد مبتلا خواهند شد.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان با اشاره به اینکه تا کنون در این سامانه 50 منطقه بر اساس فراوانی تردد افراد مبتلا به کرونا ویروس در سنندج شناسایی شده است یادآور شد: خیابان فردوسی، خیابان انقلاب، 4/19 و 1/17 شهرک بهاران، روستای حومه، کمربندی کارگر، قرادیان، مبارک آباد، خیابان طالقانی و شهدا به ترتیب 10 نقطه آلوده به کرونا در سنندج است.
نظر شما