بهزاد رحیمی افزود: استان کردستان ظرفیت های بالقوه ای در زمینه کشاورزی، گردشگری، تجارت مرزی ، صنایع تبدیلی مرتبط با تولیدات بومی دارد اما به نظر می رسد تاکنون به این ظرفیت ها توجه نشده و این مهم نیازمند مدیریت صحیح و جدی است.
وی مهمترین ظرفیت های استان را نیروهای انسانی توانمند و تحصیل کرده عنوان کرد و اظهار داشت: نیروهای توانمند و جوانان تحصیلکرده می توانند تحول شگرف در زمینه اقتصادی، اشتغالزایی و عمرانی ایجاد کنند که تاکنون مدیران استان از بکارگیری آنها غافل بودند.
رحیمی گفت: چرخ های تولید با بکارگیری توانمندی های نیروهای بومی عملیاتی می شود که با بکارگیری راهکارهای مختلف می توان این چرخ ها را به حرکت درآورد.
وی ادامه به راهکارهای توسعه استان اشاره کرد و اضافه کرد: پرداخت تسهیلات کم بهره بانکی به روستاییان و بهره گیری از ظرفیت های بخش کشاورزی و دامپروی با دانش روز یکی از راهکارهای مهم توسعه اقتصادی و ایجاد جهش در تولید است.
رحیمی اظهار داشت: استقرار صنایع مادر با توجه به وجود ظرفیت های گسترده معدن طبیعی، صنایع تبدیلی و بسته بندی و حمایت از بخش خصوصی یکی دیگر از راهکارهای جهش تولید است.
رحیمی استفاده از ظرفیت گردشگری روستای را یکی دیگر از راه های تحقق توسعه در استان عنوان کرد و گفت: روستاهای کردستان از لحاظ گردشگری ظرفیت های خوبی دارند و باید طرح های بومگردی در روستاهای با بافت قدیمی اجرا شود که زمینه را برای اشتغال روستاییان و مهاجرت معکوس به روستاها را فراهم کند.
منتخب مردم شهرهای سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی افزود: برای ایجاد جهش در تولید باید به مشاغل خرد خانگی توجه ویژه شود چراکه مشاغل خرد خانگی زمینه را برای اشتغال زنان سرپرست خانواده و زنان خود سرپرست فراهم کرده و این زنان نقش بسیار مهمی در توسعه اقتصادی استان دارند.
وی در بخش دیگری از سخنانش به منطقه ویژه اقتصادی بانه اشاره کرد و گفت: منطقه ویژه اقتصادی بانه و بازارچه سیرانبند بانه از مهمترین ظرفیت های خوب استان کرذستان هستند که در اقتصاد استان نقش بسیار مهمی دارند فرصت مناسبی را برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی فراهم می کند.
رحیمی اضافه کرد: با توجه به اینکه منطقه ویژه اقتصادی بانه در مرز استان واقع شده دسترسی به بازار عراق را فراهم می کند و باعث رشد صادرات در منطقه می شود که می تواند نقطه عطفی در رشد اقتصاد استان ایجاد کند.
نظر شما