گزارش فرمانداران کردستان به ستاد استانی کرونا در اولین روز آغاز فاصله گذاری هوشمند

سرویس کردستان- رییس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد استانی مدیریت کرونا کردستان ظهر امروز نشستی با فرمانداران شهرستان های استان با موضوع اجرای طرح فاصله گذاری هوشمند به صورت ویدئو کنفرانس برگزار کرد.

به گزارش خبرگزاری کُردپرس، فرماندار سقز در این نشست درباره برنامه های این شهرستان به منظور اجرای طرح فاصله گذاری هوشمند توضیح داد و گفت: تاکنون به خوبی اصناف این شهر توجیه شده و همکاری کرده اند و بازارها تاکنون باز نشده اند. اما از آنجا که امروز اصناف کم خطر شروع به کار کرده اند با عدم بازگشایی پاساژها تناقض دارد چرا که اغلب اصناف سقز در داخل پاساژ قرار گرفته اند که اکثرا هم کم خطر هستند بنابراین این مسئله باید مجدد مورد بررسی قرار گیرد.

کامیل کریمیان ادامه داد: یکی دیگر از مواردی که به منظور کاهش شیوع کرونا در این شهر انجام شده، جمع آوری دستفروشان بوده که با این اقدامات حضور مردم در بازار نسبت به گذشته 45 درصد کاهش یافته است.

او همچنین یادآوری کرد: اصنافی که از امروز 23 فروردین ماه فعالیت خود را آغاز کرده اند از ثبت نام در سامانه استقبال کرده اند و طبق پروتکل پیش رفته اند.

سرپرست فرمانداری بانه هم در این ویدئو کنفرانس گفت: هماهنگی های لازم برای اجرای طرح فاصله گذاری هوشمند در شهرستان بانه انجام شده و به همین منظور گشت های نظارتی ایجاد شده که از امروز صبح شروع به کار کرده اند.

محمد امین زاده با بیان اینکه اطلاع رسانی به روستاها به صورت پیامکی و تلفنی انجام شده، افزود: هم اکنون جمعیت نسبتا کمی به بازارها در این شهر مراجعه می کنند و دفاتر اسناد رسمی هم به صورت زوج و فرد فعالیت می کنند.

حسین الماسی، فرماندار قروه هم در این نشست اظهار کرد: طرح فاصله گذاری هوشمند در شهرستان قروه آغاز شده و در حال اجرا است و اصناف هم برای اجرای طرح مذکور توجیه شده اند.

او به مشکلاتی که در راستای اجرای طرح وجود دارد، اشاره کرد و گفت: در اجرای طرح فاصله گذاری هوشمند با دو مسئله روبرو هستیم اول اینکه معیار و مقیاس مشخص تری در خصوص پاساژها و بازارها تعیین و تجدید نظر شود و مسئله دوم اعتراض مردم به عملکرد بانک ها است که مدام اخطار می فرستند و بردلشت اقساط دارند که انتظار می رود با توجه به شرایط کنونی بانک ها رعایت کنند.

آرتیکاس اقبال، سرپرست فرمانداری مریوان هم از دیگر سخنرانان این نشست بود که نکاتی را از جمله اینکه موارد طرح فاصله گذاری هوشمند در این شهر اجرا شده، 40 درصد از صنوف کم خطر فعالیت خود را آغاز کرده اند و در بیمارستان های مریوان فعلا موردی از بستری بیماری کرونا مشاهده نشده است، مطرح کرد.

مشکل سامانه ثبت پروتکل بهداشتی اصناف در بیجار

علی اکبر ورمقانی، فرماندار بیجار هم در این شنست عنوان کرد: به تمامی اصناف ابلاغ شده که در سامانه پروتکل بهداشتی ثبت نام کنند اما دیشب این سامانه مشکل داشته و ثبت نام انجام نشده است.

او به برخی از صنوف پرخطر که تقاضای از سر گرفتن فعالیتشان را دارند اشاره کرد و گفت: در مورد آرایشگاه ها که جزو مشاغل پرخطر به شمار می روند باید گفت که مردم هم خود درخواست بازگشایی این اماکن را دارند.

ورمقانی با بیان اینکه پاساژ های شهرستان بیجار با پاساژهای دیگر شهرها متفاوت است، خاطرنشان کرد: 80 درصد بازارهای سرپوشیده این شهرستان مجاز به فعالیت هستند و ورودی های زیادی دارند

فرماندار بیجار زیان دهی صنوف را یکی از بیشترین دلایل مراجعه مردم عنوان و تاکید کرد: باید به آنها کمک شود و اگر فکر اساسی نشود با مشکل مواجه خواهیم شد چرا که آسیب هایی به کسبه وارد شده که تا حدودی باید جبران شود.

جعفر توان، فرماندار دیواندره هم گفت: گشت های اجرای طرح فاصله گذاری هوشمند در شهرستان دیواندره فعال شده اما سامانه ثبت پروتکل بهداشتی مشکل دارد و ثبت نام به کندی صورت می گیرد.

او درخواست کرد که طرح فاصله گذاری هوشمند براساس رسته باشد چرا که بسیاری ازصنوف داخل پاسازها مجاز به فعالیت هستند.

توان با ذکر این نکته که نمایشگاه های اتومبیل هم نیاز است مورد رصد قرار گیرند، تاکید کرد: سازمان صمت و بهداشت خود باید برای اجرای طرح مذکور پای کار باشند.

مسعود الماسی فرماندار کامیاران هم یکی دیگر از سخنرانان این نشست بود که به ذکر نکاتی پرداخت. او گفت که ثبت نام در سامانه پروتکل بهداشتی جدی گرفته نشده و متاسفانه بخش عمومی و اصناف به استفاده از ماسک بی توجه هستند که می تواند مشکل ساز باشد.

الماسی با تاکید بر اینکه کانون های بحرانی کرونا ویروس نباید فراموش شوند و هنوز رویکرد مشخصی برای این مهم وجود ندارد،

تصریح کرد: تردد ماشین ها مشکل ساز است و باید راهور بیشتر وارد کار شود. حوزه کارگری هم با مشکل مواجه است که باید رسیدگی شود و بازار طلافروشان هم ناراضی اند

پایین آمدن آستانه تحمل مردم

میرزایی فرماندار سروآباد هم با بیان اینکه کلیه موارد طرح فاصله گذاری هوشمند در سروآباد طبق دستورالعمل ارسالی اجرا شده

اما مشکل در حضور مردم در تفرجگاه ها است، تصریح کرد: باتوجه به اینکه آستانه تحمل مردم با توجه به ادامه دار بودن این وضعیت پایین امده، نیاز است تدابیری اتخاذ شود.

کد خبر 258783

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha