میزان تولید ماسک در آذربایجان غربی جوابگوی متقاضیان نیست

سرویس آذربایجان غربی- معاون اقتصادی استاندار آذربایجان غربی گفت: تمامی تلاش خود را برای تامین نیازهای استان به ماسک های بهداشتی بکار می گیریم و در این راستا به کمک اتحادیه خیاطان، تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی برای تولید ماسک های بهداشتی اقدام می کنیم.

به گزارش کردپرس، بهنام شهدی در جلسه هماهنگی روند تهیه و توزیع ماسک های بهداشتی در استان، ضمن قدردانی از کادر درمانی استان در بهبود بیماران مبتلا به بیماری کرونا گفت: یکی از مهمترین ملزومات جلوگیری از شیوع این بیماری استفاده از ماسک های بهداشتی است، که به دلیل استفاده و متقاضی زیاد آن متاسفانه میزان تولید آن در استان جوابگوی متقاضیان نیست.

او ضمن قدردانی از گروه هایی که در راستای تولید ماسک در استان فعالیت می کنند، گفت: لازم و ضروری است تمامی گروه های تولید ماسک در استان تمامی مجوزهای لازم در تولید ماسک های بهداشتی را از دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان دریافت کنند تا ماسک های تولیدی با رعایت تمامی اصول بهداشتی و با نرخ های مصوب در اختیار متقاضیان و گروه های هدف قرار گیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی ادامه داد: اتحادیه خیاطان نیز با نظارت مجمع امور صنفی و با نظارت دانشگاه علوم پزشکی نیز با رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی و استانداردهای لازم در قالب یک مجموعه بصورت جدی برای تولید ماسک های بهداشتی بزودی فعالیت خود را آغاز می کنند تا نیازهای جامعه در این زمینه تامین شود.

شهدی بیان کرد: متاسفانه برخی افراد خواسته یا ناخواسته بصورت انفرادی و یا گروهی بدون نظارت دانشگاه علوم پزشکی اقدام به تولید و عرضه ماسک در جامعه می کنند که از آنان نیز درخواست می شود در صورت علاقه مندی برای تولید ماسک در گروهای تولیدی زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی فعالیت کنند.

او تاکید کرد: با سودجویانی که بخواهند از این شرایط ویژه سوء استفاده کرده و ماسک های تقلبی و غیر بهداشتی در جامعه عرضه کنند به شدت برخورد خواهد شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی همچنین از تشکیل کمیته ویژه توزیع ماسک های بهداشتی در استان خبر داد و گفت: در قالب این کمیته روند توزیع ماسک در بین گروه های هدف اولویت بندی شده و با نظارت معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی این ماسک ها توزیع خواهد شد.

استاندار آذربایجان غربی نیز در این جلسه با اشاره ضرورت سازماندهی کمک به افراد آسیب دیده از کرونا که تحت حمایت هیچ نهادی نیستند، گفت: به منظور پرهیز از موازی کاری و حمایت از افراد نیازمند بشکل درست، پویش ها و تلاشهای مردمی و سازمانی در قالب کمک های مومنانه سازماندهی می شود.

شهریاری تصریح کرد: هدف گذاری این پویش تهیه و توزیع بیش از ۱۰۰ هزار بسته غذایی ۲ میلیون ریالی برای ۳ ماه متوالی است که خوشبختانه با مساعدت خیرین،کارکنان دولت و بنیاد مستضعفان و دیگر نهادها بخش قابل توجه این بسته ها تامین شده است.

او افزود: با تداوم این روند پیش از آغاز ماه مبارک رمضان مرحله نخست توزیع بسته های غذایی شروع شود.

استاندار آذربایجان غربی ظرفیت بسیج، مساجد و دستگاه های اجرایی برای توزیع درست و بموقع بسته های معیشتی را بسیار موثر دانست و گفت: به مدد شبکه های شکل گرفته در قالب بسیج، مساجد و فرمانداری و دهیاری ها توزیع بسته های معیشتی به بهترین شکل ممکن و با رعایت حفظ کرامت انسانی انجام می پذیرد.

کد خبر 269007

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha