از منظر سیاسی هر چه تعداد این نهادها در هر کشوری افزایش یابد و تعداد نهادهای خدمات رسان که به دور از بازی های سیاسی به دنبال ارایه بهترین خدمات به مردم هستند رو به فزونی بگذارد، اعتماد عمومی در آن جامعه افزایش خواهد یافت. قطعا همه صاحبنظران این باور را تایید می کنند که مجموعه درمانی و بهداشتی در هر کشوری یکی از آن نهادها است که نه تنها می تواند فراجناحی باشد- بلکه «باید» فراجناحی باشد.
قطعا عزل و نصب در ارکان نهاد مهم سلامت و بهداشت کشور باید به دور از هر نوع بازی سیاسی و تنها بر اساس عملکرد و درجه علمی و .... باشد. هر چند اگر بخواهیم یک کشور ایده آل را اداره کنیم این اتفاق باید در همه بخش ها و در همه عزل و نصب ها رخ دهد، اما در مورد حوزه های تخصصی مانند وزارت بهداشت یا دانشگاه ها این مسئله به شدت از اهمیت برخوردار می شود. خصوصا در حوزه درمان که مستقیم با جان مردم در ارتباط است و هر بازی سیاسی می تواند به قیمت جان انسان ها تمام شود.
در هفته گذشته در حوزه درمان دانشگاه علوم پزشکی شاهد تغییری بودیم که نوع اجرای آن و همچنین همزمانی آن با یک سری انتصابات 100 درصد سیاسی موجب ایجاد شائبه هایی شد. آن در زمانی که کادر درمان در خط مقدم مبارزه با ویروس منحوس کرونا است.
دکتر هومن قصری که سال ها بود در معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان خدمت می کرد و در مدتی هم که استان درگیر کرونا بود، عملکرد به نسبت موفقی داشت همزمان با حکم فرمانداری شائبه دار فرماندار مریوان و عزل و نصب عجیب فرماندار دیواندره و تغییرات عجیب در کتابخانه های کردستان به ناگاه از این سمت برکنار شد.
هر چند تغییر و تحول در اداره هر نهاد و ارگانی یکی از حقوق مهم رییس آن نهاد آن است اما همانطور که اشاره شد این همزمانی و نوع این عزل و نصب و عدم توضیح از سوی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، موجب ایجاد شُبه هایی شده است که در شرایط فعلی در حوزه درمان اصلا این شائبه ها برای افکار عمومی مناسب نیست. خوب است دانشگاه علوم پزشکی کردستان در این باره توضیحاتی ارایه دهد.
نظر شما