۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۲۲:۳۸
مریوان را به کجا می برند

سرویس کردستان- مریوان به عنوان مهمترین شهرستان استان از نظر پتانسیل های اقتصادی و فرهنگی و سیاسی متاسفانه این روزها حال و روز خوبی ندارد. این شهرستان فرهنگی استان به دلیل سهل انگاری ها و نبود مدیریت مقتدر در این مدت دچار چالش های جدی شده است که با همت مردم و برخی دستگاه های دیگر از این چالش ها عبور کرده و به سامانی رسیده است.

به گزارش کُرد پرس، جریان سیاسی وابسته به دولت نگاه خاصی به این شهرستان و ظرفیت های آن دارند کاش در کنار این اهمیت ابزاری کمی هم به رفع مشکلات عدیده آن می اندیشیدند. ازمدت ها پیش فردی وابسته به جناحی خاص را به سرپرستی فرمانداری این شهرستان گماردند. در حالی که مدیران احزاب از احراز پست اجرایی در دولت ها ممنوع می باشند. اما در کردستان که مدیرانش همه کارها را با سیاست حزبی آمیخته اند مدیر یک حزب هم می تواند با دور زدن قانون در مسند مدیریت یکی از مهم ترین شهرستان ها قرار بگیرد. همین ارتباط جناحی باعث شد فرمانداری مریوان در انتخابات اخیر مجلس نتواند نقش بی طرفانه را بازی کند و حال مزد این همراهی را با تایید حکم مسئولیت فرمانداری گرفت. مدیری که اخیرا پس از یک سال حکم سرپرستی فرمانداری او با تلاش همه ظرفیت تیم انتخاباتی استان ابلاغ رسمی گردید، دارای پرونده تخلفات انتخاباتی در دوره ریاست جمهوری بوده که با اغماض برخی دستگاه ها به این پست فعلی رسید. علیرغم داشتن سوابقی، تایید صلاحیت او برای این پست مهم جای تامل دارد و فقط یک گزینه می تواند این تامل را برطرف نماید و آن هم اینکه بسیاری ژست های سیاسی و حزبی و انتقادی و اصلاح طلبی بسیاری افراد خاصه این مدیر خوش شانس یک فریب سیاسی بیش نیست تا اینکه پرستیژ دگراندیشی خود را حفظ کنند بلکه این نوع مدیران چون به خلوت می روند آن کار دیگر می کنند! چون رفتارهای سیاسی اینها با تایید شدنشان برای پست های حساس با توجه به موارد عدیده مشابه همخوانی ندارد. بنابراین گزینه " شوخی سیاسی " محتمل ترین تصوری است که می توان راجع به طرز فکر چنین مدیران چند وجهی اطلاق نمود. مدیری که به اذعان حتی هم حزبی های خودش توان اداره یک ساختمان اداری را هم ندارد، سپردن مدیریت مهمترین شهرستان استان به او نمی تواند تصادفی باشد. درخوشبینانه ترین حالت می توان این مسئله را به نگاه اقتصادی بعضی مدیران حال و قبلی به دروازه اقتصادی کردستان معطوف کرد. از جمله مدیرانی که شاید حضور فیزیکی آنها از استان دور شده است اما سایه لابی گری آن برای انتصاب چنین مدیرانی با درنظر گرفتن منافع شخصی و جناحی آنان بسیار مفید می باشد. اولین برداشت از این انتصاب بدون در نظر گرفتن توانایی های فردی و مصالح مردم، انتقام از نماینده فعلی می باشد که مدتها در مقابل ابلاغ حکم رسمی این مدیر مقاومت می کرد.

مریوان درای ظرفیت بسیار بالایی است که می تواند بخش عمده ای از مشکلات نه تنها استان بلکه برخی استان های هم جوار را برطرف نماید درگاه اقتصادی آن به انواع آفت های ممانعتی و مزاحمتی درگیر می باشد که حضور چنین مدیران ضعیفی نه تنها گره ای از آن نخواهد گشود بلکه موجب پیچیدگی بیشتر آن خواهد بود. مدیریت این شهرستان در نوک پیکان مبادلات تجاری سه ملیارد پانصد و هفتاد و هفت میلیون دلاری استان ( 2/10/98 خبرگزاری ایرنا؛ رئیس سازمان صمت کردستان) با کشور همسایه می باشد با توجه به مشغله های جناحی و تعلقات سیاسی خاص بعید است بتواند ارتباط سالم و گسترده تجاری برقرار کند هر چند بود و نبود مدیران به علت بی تدبیری و بی سامانی سازمانی و لودگی تجاری تاثیری در کمیت و کیفیت مبادلات تجاری در این مرز رسمی ندارد. این نوع مدیریت در استان خواست چند نفر می باشد که مع الاسف مدیریت استان هر چند هم که انگیزه خدمت داشته باشد را نیز مسحور اراده و تصمیمات خود کرده اند معلوم نیست تفکر بسته چند نفر در استان با این مدیریت الیگارشی مریوان را به کجا خواهد برد؟

کد خبر 270271

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha