به گزارش خبرگزاری کُردپرس، کرونا که آمد تعدادی از دستگاه های اجرایی تصمیم گرفتند که برای رفاه حال مردم و جلوگیری از تجمع برای پیشگیری از ابتلا به کرونا، تصمیماتی را اجرا کنند. به عنوان مثال از یک سو همزمان با تعطیلی مراکز تعویض پلاک در اسفندماه پلیس راهور این اطمینان را به مردم می دهد که وکالتنامه های مدت دار خرید خودرو پس از بازگشایی مراکز تعویض پلاک هم معتبر است و مردم نگران اتمام تاریخ وکالتنامه خود نباشند اما از سوی دیگر پس از بازگشایی مجدد مراکز تعویض پلاک در اردیبهشت ماه، سازمان ثبت اسناد اعلام می کند وکالتنامه های تاریخ گذشته فاقد اعتبار است و پذیرش آن غیر قانونی است که این مسئله چند روزی پس از بازگشایی مراکز تعوویض پلاک موجب نگرانی و سرگردانی مردم و همچنین تحمیل هزینه های اضافی شد تا اینکه بالاخره این دو نهاد به این اتفاق نظر رسیدند که تا چهل روز پس از گذشت تاریخ اعتبار، وکالتنامه مورد پذیرش قرار گیرد.
و یا اینکه از یک سو سازمان بیمه سلامت اعلام می کند که دفترچه های تاریخ گذشته نیازی به تمدید اعتبار ندارند و تا خرداد ماه اعتبار دارند از سوی دیگر بیمارستان ها دفترچه های تاریخ گذشته را پذیرش نمی کنند و بیماران را مجبور می کنند دفترچه هایشان را تمدید کنند!
و حالا هم با وجود آنکه دولت اعلام کرد که آماده است 5هزار میلیارد تومان برای حمایت از کسانی که شغلشان را از دست دادهاند در قالب بیمه بیکاری در نظر بگیرد اما اکنون که نزدیک به 3 ماه از شیوع کرونا می گذرد کسی بیمه بیکاری دریافت نکرده و مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت تعاون هم اعلام کرده تاکنون مبلغی برای این منظور تخصیص پیدا نکرده است! حالا این مسئله هم به بار نگرانی از کار بیکار شدگان افزوده است و با اینکه با وجود تعلیق کارشان و عدم دریافت حقوق ماهانه، دلخوش به دریافت بیمه بیکاری بودند از آن هم فعلا خبری نیست و به نگرانی بیکاران دامن زده است.
دستگاه های اجرایی قطعا باید پیش از اعلام هرگونه تصمیمی با یکدیگر هماهنگ بوده و با اتفاق نظر، دغدغه شان رفع مشکلات مردم به ویژه در ایام بحران ها باشد نه آنکه با ناهماهنگی به مشکلات مردم دامن زده و اعتماد آنان را خدشه دار کنند.
گزارش: زیبا هوشمند
نظر شما