به گزارش کردپرس، اسدالله علیزاده، در این خصوص گفت: فرودگاه ماکو دو مزیت اصلی دارد. اول اینکه مرز رسمی هوایی است و دوم اینکه در داخل منطقه آزاد قرار گرفته و از مزایای آن برخوردار است.
او افزود: ما بنا داریم هاب خدمات فرودگاهی را در این مکان ایجاد کنیم که خدمات کارگو، تجاری، آموزشی و گردشگری را ارائه دهیم. امروز با یک شرکت هواپیمایی تفاهمنامهای را در این رابطه امضا و این خدمات هوایی چهارگانه را رسما راه اندازی خواهیم کرد.
علیزاده با بیان اینکه امیدوار است راه اندازی این هاب خدمات فرودگاهی مقدمهای برای توسعه منطقه و مراودات با ترکیه باشد گفت: با فرودگاه وان و فرودگاه ازمیر ارتباطات خوبی داریم و پروازهایی خواهیم داشت. همچنین با فرودگاه نجف توافقنامهای داریم و پرواز به آن شهر را هم راهاندازی خواهیم کرد و در آینده قصد داریم به مقصد عربستان نیز خط هوایی راهاندازی کنیم.
او تصریح کرد: یک فروند هواپیمای کارگو و یک تاکسی هوایی ۱۰ نفره با بدرقه مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو از تهران پرواز و در فرودگاه منطقه آزاد تجاری و صنعتی ماکو به زمین نشست که تکمیل کننده زنجیره ترانزیت هوایی منطقه آزاد ماکو است.
در همین خصوص قربان محرم نژاد، سرپرست فرودگاه ماکو و دبیر کارگروه هوانوردی و توسعه فرودگاه ماکو نیز در این خصوص به آناتولی گفته است: با سیاستهایی که سازمان دارد پروازهای تاکسی هوایی برای مقاصد نزدیک و محلی استفاده خواهد شد.
او ادامه داد: فعلا دو فروند هواپیما برای این امر در نظر گرفته شده است. برای شهرهای خارج از کشور همچون شهرهای وان یا ترابزون که به منطقه ماکو نزدیک است میتوانیم از ظرفیت این هواپیماها استفاده کنیم تا فعالان اقتصادی و تجار بتوانند به راحتی رفت و آمد داشته باشند.
گفته می شود؛ پیش نویس توافقنامه ایجاد منطقه آزاد مشترک میان ترکیه و ایران به امضا رسیده و با امضای نهایی منطقه و بازار مشترک بین دو کشور ایجاد خواهد شد.
نظر شما