به گزارش کردپرس به نقل از روداو، رسن بدرین سازنده اپلیکیشن «هوملی» گفت: « این اپلیکیشن بیشتر در زمینه ساختمان کارایی دارد فردی که وقت ندارد که به دفتر ساختمان محل کار خود برود با استفاده از این اپلیکیشن میتواند داخل اتاقهای ساختمان را نیز مشاهده کند.»
استفاده مداوم از موبایل و پیشرفت تکنولوژی باعث شده است تا بیشتر کالاهای ضروری و خواستههای زندگی مردم از طریق اپلیکیشن و به صورت آنلاین تامین شوند.
ریبوار برهان سازنده اپلیکیشن بیزبت گفت: « عصر امروز عصر اپلیکیشنها است از طریق این اپلیکیشنی که ما ساختهایم از راه دور به صورت آنلاین تولیدات خود را به فروش میرسانیم.»
عمالد بالک سازنده اپلیکیشن زیبوکس اشاره کرد همه میتوانند با استفاده ای از این اپلیکیشن انواع کالاهایی را در اختیار داریم از جمله پوشاک و لوازم برقی و کالاهای ضروری را به صورت روزانه خریداری کنند.
۱۲۰ کمپانی از ۲۰ کشور جهان در این نمایشگاه شرکت کردهاند تعداد هفت پنل نیز در این نمایشگاه ارائه میشوند که پنلیستهای (اعضای پنل)آن از هفت کشور مختلف جهان آمدهاند.
محمد سایبر فارغ التحصیل دانشگاه اعلام کرد این نمایشگاه مانند سالهای گذشته نیست کمپانیهای شرکت کننده بیشتر برای تبلیغ کمپانی خود در این نمایشگاه حضور یافتهاند، به این صورت نیست که اختراعات خود را آورده باشند، امیر ارسلان نیز که او هم دانشجوی دانشگاه است گفت هدف من هم ازحضور در این نمایشگاه شناختن کمپانهای تولید کننده است و اگر امکان اشتغال در این کمپانها وجود داشته باشد استخدام شوم.
در نمایشگاه بینالمللی هایتکس علاوه بر نمایش تولیدات تکنولوژی کنفرانسهایی نیز برگزار میشود که درآنها ستارههای آینده و تاثیرگذار معرفی میشوند. این نمایشگاه به مدت ۴ روز دایر میباشد.
نظر شما