به گزارش کرد پرس، جعفر پورمختار گفت: در راستای شناسایی این پرونده، همکاری نزدیکی با نهادهای امنیتی، نظارتی و اطلاعاتی استان داشته ایم و این روند در پرونده های مشابه دیگر ادامه دار است.
وی افزود: این پرونده در خصوص خرید و فروش آهن آلات گرازه برای یکی از شرکت های بزرگ بوده و در این باره چندین شرکت صوری شکل گرفته بود.
مدیرکل امور مالیاتی آذربایجان غربی در تشریح جزئیات پرونده، اظهار کرد: پس از بررسی دقیق در این پرونده متوجه شدیم که این خرید و فروش ها از طریق واسطه های متعدد صورت می گرفت و در نهایت به شرکت های معتبر می فروختند تا از ۹ درصدهای مالیاتی فرار کنند.
پورمختار ادامه داد: مدیران صوری این شرکت افرادی بودند که اطلاعات لازم در خصوص این فرار مالیاتی و نوع خرید و فروش نداشتند و گاها افراد معتادی بودند که به حقوق دریافتی خود فکر کرده و از عاقبت کار خود خبر نداشتند.
وی درخصوص دیگر فرارهای مالیاتی صورت گرفته در آذربایجان غربی، بیان کرد: گزارش های متعددی مبنی بر مطالبه پول نقد، سکه، دلار و شیوه کارت به کارت برای پرداخت وجه کالا و خدمات توسط برخی از صنوف به دست ما رسیده که در این زمینه از مردم درخواست می شود در صورت مواجهه با هر یک از این موارد، مراتب را از طریق سامانه تلفن گویای ۱۵۲۶ یا مراجعه به درگاه ملی مالیاتی به آدرس www.intamedia.ir و انتخاب لینک سوت زنی و یا ارسال مکاتبه به اطلاع سازمان امور مالیاتی برسانند.
نظر شما