اتفاقات غزه به نقل از یکی از کردهای ساکن این منطقه

سرویس عراق و اقلیم کردستان_ رسانۀ خبری-تحلیلی دراو میدیا مصاحبه ای با یکی از کردهای ساکن غزه درباره وضعیت و زندگی کنونی آنها و اوضاع غزه در شرایط جنگی انجام داده و تصویری از اوضاع کنونی غزه از زبان این فرد ساکن منطقه روایت کرده است.

به گزارش کردپرس به نقل از رسانه خبری دراو میدیا، تعداد زیادی از خانواده های کرد در غزه زندگی می کنند، ما نیز مانند سایر شهروندان غزه در شرایط سختی به سر می‌بریم، شرایط زندگی ما فراتر از توان انسانی است، هیچ انسانی روی کره زمین نمی تواند این سختی ها را تحمل کند آب و برق و سوخت نداریم مواد خوراکی ما تمام شده است تنها در دوران اولیه بشر این چنین زندگی کرده است امروز به فرزندانم گفتم دیگر خود را با آب و خرما سیر کنید بمباران غزه زندگی ما را متوقف کرده است. ما نمی‌توانیم از خانه‌هایمان بیرون برویم، تن‌ها موشک بر سر ما خالی می‌شوند. مردم فلسطین کردها را دوست دارند و آنها را برادر خود می‌دانند این جملات گفته‌های یک شهروند کرد مقیم غزه به نام ابراهیم کردی است که بیشتر از صد سال پیش اجداد وی از عراق به فلسطین نقل مکان کرده‌اند.

ابراهیم کردی، یک شهروند کرد بازنشسته ساکن غزه گفت که اجدادش بیش از یک قرن از عراق به فلسطین آمده اند و اکنون به عنوان یک شهروند فلسطینی با چند خانواده کرد دیگر در آنجا زندگی می کنند.

ابراهیم کردی که تا زمان بازنشستگی برای وزارت فلسطین کار می کرد، گفت: «خانواده های کرد زیادی در غزه زندگی می کنند. ما اصالتا کرد هستیم اما اکنون فلسطینی هستیم. ما در اینجا متولد شده ایم و از طریق ازدواج و فرزندان با مردم اینجا عجین شده ایم مدت یک قرن است که در این سرزمین زندگی می کنیم.»

ابراهیم کردی که در حال حاضر با خانواده‌اش در یک آپارتمان جمع شده‌اند گفت: «ما مدام بمباران می شویم. ما منتظر مرگ هستیم. این تقدیر خداست و ما امتحان خواهیم شد، اما مطمئن هستیم که شادی و پیروزی بعد از این همه سختی فرا خواهد رسید، ما در غزه می‌مانیم و حاضر نیستیم اینجا را ترک کنیم، ما از سال ۱۹۴۸ آواره شده ایم و دیگر نمی خواهیم غزه را ترک کنیمو یک بار دیگر آواره بشویم.»

رسانه خبری دراو  به دلیل اتصال ضعیف اینترنت و قطع مداوم ارتباط، مصاحبه کوتاه را در مدت طولانی ضبط کرد. وی گفت: «ما به دلیل کمبود برق با مشکل بزرگی در شارژ گوشیهای خود مواجه هستیم. به دلیل کمبود برق مجبوریم جایی را پیدا کنیم تا بتوانیم از انرژی خورشیدی استفاده کنیم مردم با وجود ترس از بمباران و موشک، راههای پرخطری را برای شارژ کردن باطری گوشی هایشان طی می‌کنند.»

کمبود آب آشامیدنی یکی دیگر از مشکلاتی است که برای شهروندان غزه ایجاد شده است ابراهیم کردی گفت حتی برای تامین آب آشامیدنی هم تلاش زیادی می‌طلبد، زیرا لوله‌های آب آشامیدنی وجود ندارد مردم از چاهها برای آشامیدن استفاده می‌کنند و راهی برای تامین آب آشامیدنی است. که آن به آسانی یافت نمی‌شود.

جنگم میان حماس و اسرائیل زندگی در غزه را دشوار کرده است ابراهیم کردی در این باره گفت: «بمباران غزه زندگی را متوقف کرده است. ما نمی توانیم خانه های خود را ترک کنیم. تن ها موشک بر سر غزه خالی می‌شود. اکثر اقوام و خانواده های ما اکنون در مکان امن تری جمع شده اند اکنون در ساختمانی هستیم که در طبقات پایین تر هستند، بنابراین خانواده و فرزندانم، خانه برادرم، خانواده پسر و دخترم همه در آن آپارتمان زندگی می کنند. ما در شرایط سختی به سر می‌بریم اما مطمئن هستیم که این اراده خداوند است و ما پیروز خواهیم شد تا زمانی که خداوند با ماست هر چقدر هم که سخت باشد، هیچ چیز ما را ناامید نخواهد کرد.»

رسانه خبری دراو در باره واکنش مردم غزه در مقابل  حمله نظامی حماس به اسرائیل پرسید آیا مردم غزه نگران اقدامات نظامی حماس نیستند که این وضعیت دشوار را برای شهروندان غزه ایجاد کرده است. آیا آنها نگران مردم غزه نیستند. ابراهیم کردی در پاسخ گفت: «مردم غزه خود را فدای نیروهای دفاعی می کنند. سرزمین ما اشغال شده است. آنها ظالم هستند. ما نمی توانیم بنشینیم و منتظر بمانیم. باید برای آزادسازی آن گام برداریم.»

دراو در خصوص ملت کُرد و اقلیم کردستان از ابراهیم کردی سوال کرد وی فورا و بدون آنکه منتظر پایان سوال باشد جواب داد "مردم فلسطین کردها را دوست دارند. همه ملتهای مظلوم باید یکدیگر را دوست داشته باشند. بخشی از آنچه در رسانه ها گفته می شود درست نیست. من هرگز چیزی جز عشق آنها به کردها از مردم فلسطین نشنیده ام آنها کُردها را برادران خود می‌پندارند دولت ها هر نوعی که باشند تاثیری در نقطه نظرات مردم نخواهند داشت، مردم اینجا کردها را دوست دارند.

رسانه خبری دراو میدیا سوالات زیادی داشت که از ابراهیم بپرسد اما به دلیل قطع و صل شدن مداوم خطوط تماس به این گفتگو پایان داد.

کد خبر 2762945

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha