به گزارش کردپرس، احمد سیاحی در جمع مدیران شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی و شرکت های دانش بنیان پارک علم و فناوری آذربایجان غربی افزود: طی ۲۰ سال گذشته ۲۰۰ میلیارد مترمکعب اضافه برداشت از منابع آب زیرزمینی کشور اتفاق افتاده است که رقمی بسیار قابل توجه در این عرصه به شمار می رود.
وی اضافه کرد: در حال حاضر ۲۱ استان کشور درگیر مسائل گردو خاک هستند که اثرات مخرب و بسیار جدی از خود برجای گذاشته است
مدیرکل دفتر تحقیقات و توسعه فناوری و ارتباط با صنعت شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با بیان اینکه از ظرفیت دانشگاه ها تاکنون استفاده کامل نشده است، اظهار کرد: موضوع آب یکی از بحث های جدی و اساسی در دنیا و ایران است که می توان از نظریه های دانشگاهی در تحقیقات و پژوهش ها و فناوری و توسعه صنعت بهره برد.
سیاحی شناخت مشکل را زمینه یافتن راهکار برای رفع آن برشمرد و ادامه داد: مدیریت مصرف آب، استفاده از ظرفیت پساب ها و استفاده از آب های آزاد راهکاری مهم برای جبران کسری منابع تولید آب و مقابله با کم آبی در کشور است.
سیاحی برای انعقاد تفاهم نامه همکاری بین شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی و پارک علم و فناوری استان به ارومیه سفر کرده است.
آذربایجان غربی از جمله استان هایی است که با اضافه برداشت در کشور مواجه است و بیش از ۷۰ هزار چاه غیرمجاز در این استان وجود دارد.
نظر شما