به گزارش کردپرس و به نقل از روابط عمومی منطقه آزاد قصرشیرین، تدوین اولیه طرح جامع ساختاری - راهبردی سازمان منطقه آزاد تجاری – صنعتی قصرشیرین توسط مشاور طرح به اتمام رسیده است و با توجه به اهمیت و ضرورت نقد و ارائه نظرات کارشناسی در خصوص این طرح از سوی نخبگان، صاحبنظران و بهویژه اساتید دانشگاه، نشستی در دانشگاه رازی برگزار شد.
در این نشست سه ساعته که با حضور دکتر احمدی رئیس دانشگاه رازی، دکتر گروسی عضو هیأت مدیره منطقه آزاد قصر شیرین و تعدادی از اساتید مرتبط و منتخب دانشگاههای استان کرمانشاه برگزار گردید، نادر نادری مدیر اجرایی منطقه آزاد قصرشیرین اظهار کرد: از مناطق آزاد تحت عنوان سکوی پردازش صادرات یاد میشود و برای کمک به محرومیتزدایی، اشتغالزایی و جذب سرمایهها و سرمایهگذاران خارجی و داخلی حائز اهمیت هستند.
نادری ورود به بازارهای بینالمللی، توسعه صادرات، انتقال دانش فنی و تکنولوژی، تسهیل تولید و تجارت و حمایت از کارآفرینان و صنایع داخلی و کاهش هزینههای تولید به منظور ورود به بازارهای رقابتی جهانی را از جمله اهداف مناطق آزاد در ایران و جهان دانست و افزود: این مناطق معمولاً در چهار نقطه استقرار پیدا میکنند، در کنار دریاها، در جزایر، در کنار فرودگاهها و در مرزهای بین کشورها مانند قصر شیرین در استان کرمانشاه است.
وی در ادامه با بیان اینکه هفت منطقه جدید آزاد تجاری-صنعتی، ظرفیت ایجاد صد هزار فرصت شغلی را در یک دوره میان مدت خواهند داشت، افزود: طرح جامع ساختاری -راهبردی سازمان منطقه آزاد تجاری -صنعتی قصرشیرین ظرفیت اشتغالزایی و محرومیتزدایی بسیاری دارد و میتوان از آن به عنوان دروازه تحول و توسعه استان کرمانشاه نام برد.
در ادامه این جلسه، مشاور شرکت طرح و برنامه پارس به تشریح طرح جامع منطقه آزاد قصرشیرین و ابعاد، اهداف و جزییات آن پرداخت و گفت: قرارداد این طرح یکساله بوده که خوشبختانه در موعد مقرر تدوین اولیه طرح به اتمام رسیده و لازم است در معرض نقد صاحبنظران قرار گیرد تا پس از آن، مراحل تأیید طرح در مراجع ذیصلاح طی گردد.
در ادامه این جلسه استادان و صاحبنظران دانشگاههای استان کرمانشاه به بررسی این طرح و ارائه نقطه نظرات، دیدگاههای کارشناسی و نقد آن پرداختند.
هممچنین، دکتر محمدنبی احمدی رئیس دانشگاه رازی با قدردانی از حضور استادان و صاحبنظران دانشگاه در این نشست، خواستار تداوم این جلسه با هدف بررسی دقیقتر این طرح و بهرهمندی هرچه بیشتر از تجربیات، تخصص و دیدگاههای استادان دانشگاه شد.
وی با بیان اینکه رسالت دانشگاههای نسل سوم و چهارم ایفای نقش مسئولیت اجتماعی و اثرگذاری جدی در جامعه است، تأکید کرد: همه ظرفیتهای دانشگاه برای کمک به توسعه و پیشرفت استان بهویژه در راستای طرح جامع ساختاری -راهبردی سازمان منطقه آزاد تجاری-صنعتی قصرشیرین به کار گرفته خواهد شد.
نظر شما