به گزارش کرد پرس، اکبر محمدی در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان کردستان، با بیان اینکه امسال شاهد تحولات چشمگیر در بخش زیرساخت های عمرانی در استان بودیم، گفت: امسال در سفر دوم رسمی و سوم کاری رئیس جمهور به استان بیش از ۳۵ هزار میلیارد تومان به قیمت روز پروژه های مختلف عمرانی افتتاح شد.
وی اظهار کرد: در هفته دولت نیز شاهد بهره برداری و کلنگ زنی از پروژه های متعددی در استان بودیم که تحول بسیار خوبی را در این بخش ایجاد کرده است.
رئیس سازمان و مدیریت برنامه ریزی کردستان با اشاره به وضعیت اعتبارات عمرانی استان، افزود: در سالی که چند روزی به پایان آن باقیمانده است اعتبارات استانی ۲ هزار و ۸۴۵ میلیارد تومان بود که با ردیف هایی که در طول سال ابلاغ شد به ۳ هزار و ۱۲۲ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد.
محمدی ادامه داد: در زمینه تسویه بدهی نیز امسال برای دومین سال پیاپی اقدامات خوبی انجام گرفت و حدود ۲۸ میلیارد و ۲۵۷ میلیون تومان تسویه شد و مصوبه مولدسازی یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان هم خوشبختانه در روز گذشته ابلاغ شد که به ظرفیت اعتباری استان اضافه می شود.
وی در مورد میزان تخصیص اعتبارات تا این لحظه، بیان کرد: با تخصیص ۳ درصدی که دیروز ابلاغ شده است، میزان تخصیص ها در مجموع به ۴۵ درصد رسیده و ما منتظر تخصیص های جدید هستیم.
رئیس سازمان و مدیریت برنامه ریزی کردستان با تاکید براینکه در حوزه اعتبارات استانی و مصوبات سفر منتظر تخصیص های جدیدی هستیم، یادآور شد: در زمینه مصوبات سفر مجموع تعهدات بالغ بر ۴۷ هزار میلیارد تومان است.
محمدی با اشاره به تخصیص ۵ هزار و ۶۸۰ میلیارد تومانی سهم سازمان برنامه و بودجه از مصوبات سفر رئیس جمهور، گفت: از ۴۷ هزار و ۴۷۹ میلیارد تومان، ۱۴ هزار و ۸۸۸ میلیارد تومان آن سهم سازمان برنامه و بودجه کشور است که تا کنون ۵ هزار و۶۸۰ میلیارد تومان سهم سازمان برنامه بودجه از اعتبارات مصوب سفر رئیس جمهور به استان تخصیص پیدا کرده است.
وی اظهار کرد: در سال ۱۴۰۱ در مجموع ۲ هزار و ۷۴۰ میلیارد به صورت نقدی و یک هزار و ۳۴ میلیارد به صورت اسناد داشته ایم که در سال جاری تا امروز ۲ هزار و ۱۹۴ میلیارد تومان نقد و ۲۰۸ میلیارد تومان اسناد داشته ایم ، ۱۸۲ میلیارد تومان دیگر هم در ۱۵ اسفند جاری ابلاغ و مانده تعهد ما تا پایان امسال ۵ هزار و ۳۷۴ میلیارد تومان است و مانده کلی تعهدات مصوبات سفر ۹ هزار و ۹۵۸ میلیارد تومان است.
رئیس سازمان و مدیریت برنامه ریزی کردستان به اعتبارات ملی سهم استان اشاره کرد و افزود: در سالجاری یک هزار و ۳۷۰ میلیارد تومان در قالب پروژه های ملی، ۲۷۴ میلیارد تومان پروژه های ملی استانی شده و ۶۷۱ میلیارد تومان از توازن به صورت ملی توزیع شده است.
محمدی با تاکید براینکه در بحث هزینه ای اعتبار استان یک هزار میلیارد تومان بود، ادامه داد: براساس مجموع میانگین حقوقی که به صورت ماهیانه پرداخت می شد ۸۳۵ میلیارد تومان از این میزان برای حقوق در نظر گرفته شد.
وی بیان کرد: با توجه به بحث افزایش فوق العاده ویژه ای که اعمال شد و عملاً در قانون بودجه اعتباری برای آن در نظرگرفته نشده بود، با کسری ۶۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان از یک محل و ۲۰۰ میلیارد تومان از محل دیگر بودیم که خوشبختانه با پیگیری هایی که انجام شد تا امروز تقریباً تمام کسری حقوق تامین شده است و فشاری که روی سایر اعتبارات بود از دوش دستگاه های اجرایی کم می شود.
رئیس سازمان و مدیریت برنامه ریزی کردستان با بیان اینکه براین اساس مجموع اعتبارات عمرانی که در سال جاری بالغ بر ۲ هزار و ۷۲۲ میلیارتومان بوده به بیش از ۵ هزار ۵۰۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است، یادآور شد: افزایش ۱۰۰درصدی اعتبارات عمرانی کردستان در سال ۱۴۰۳ نشان از نگاه ویژه دولت و سازمان برنامه و بودجه به استان کردستان است.
محمدی گفت: سازمان و شورای برنامه ریزی به عنوان دستگاه تصمیم گیر و تصمیم ساز باید از تمامی موارد استان مطلع باشد و مکاتباتی که انجام می شود برای اتخاذ تصمیمات درست و شفاف تر است.
وی با انتقاد از تعدادی از دستگاه های اجرایی که به موقع پاسخگوی مکاتبات انجام شده نیستند، اظهار کرد: مکاتباتی که صورت می گیرد در خیلی از اوقات یا پاسخ داده نمی شود و یا اینکه مطابق با درخواست های انجام شده نیست.
رئیس سازمان و مدیریت برنامه ریزی کردستان با بیان اینکه مدیران باید به صورت هر سه ماه یک بار گزارش میزان جذب اعتبارات ملی خود را اعلام کنند، افزود: فقط ۱۱ دستگاه تا کنون اعتبارات ملی خود را ابلاغ کرده اند که در این راستا از برخی مدیران که همکاری لازم را داشته اند کمال تقدیر را داریم.
محمدی بر ارائه گزارش عملکرد دستگاه ها در مورد شعار سال تاکید کرد و ادامه داد: در این راستا هیچگونه کم کاری را قبول نخواهیم کرد و در ارزیابی دستگاه ها موضوع پاسخگویی به مکاتبات به عنوان یک مولفه اصلی لحاظ خواهد شد.
نظر شما