به گزارش کرد پرس، علی اصغر دریایی در نشست خبری با رسانه های کردستان، گفت: براساس برنامه ریزی های انجام شده امسال هفدهمین دوره جشنواره تئاتر خیابانی مریوان با قوت و وسعت بیشتری در روزهای ۲۰ تا ۲۴ مهرماه برگزار می شود.
وی با بیان اینکه امسال گروه های برجسته بین المللی در این جشنواره حضور پررنگی خواهند داشت، افزود: تئاتر خیابانی مریوان و حضور گروه های هنری ملی و بین المللی در این جشنواره و استقبال بی نظیر مردم از این رویداد هنری، پایداری امنیت در این استان را به تمام دنیا مخابره می کند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان اظهار کرد: برگزاری دوره های مختلف این جشنواره، زمینه ساز برگزاری جشنواره های مختلف دیگری از جمله موسیقی خیابانی اقوام در کامیاران بوده است، ضمن اینکه بنا داریم جشنواره کردی موسیقی هم در سال جاری برگزار کنیم.
دریایی تقویت امید و نشاط اجتماعی و همدلی و مشارکت اجتماعی، ارتباط بی واسطه مخاطبان با هنرمندان را از جمله اهداف برگزاری جشنواره اعلام کرد و ادامه داد: در کنار برگزاری جشنواره، کارگاه های آموزشی هم در راستای افزایش دانش هنرمندان با حضور اساتید برجسته هنر برگزار می شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت تالار مرکزی (فرهنگ) سنندج اشاره کرد و یادآور شد: براساس برنامه ریزی های انجام شده قرار است این تالار بعد از ۲۰ سال در هفته دولت امسال به بهره برداری برسد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان با بیان اینکه مردم استان کردستان و بویژه شهر سنندج بیش از ۲۰ سال است که در انتطار افتتاح این پروژه فرهنگی هستند، بیان کرد: در حال حاضر، پنج قسمت اصلی این تالار آماده و صحن اصلی که سالن هزار و ۲۰۰ نفره است در حال تکمیل شدن قرار دارد و بنا داریم تا پایان سال پروژه بصورت کامل مورد استفاده قرار گیرد.
دریایی گفت: نهضت سینماسازی و پلاتوسازی در استان آغاز شده و بسیاری از شهرهای استان صاحب سینما و پلاتو شده اند و برای سایر شهرها نیز این اقدام در حال انجام است.
۴۰ اثر بین المللی به دبیرخانه تئاتر خیابانی ارسال شده است
دبیر هفدهمین جشنواره تئاتر خیابانی مریوان نیز در این نشست اظهار کرد: تاکنون ۴۰ اثر بین المللی به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است و تا حدود ۱۰ روز آینده پرونده بخش بین المللی بسته خواهد شد.
فاتح بادپروا افزود: جشنواره تئاتر خیابانی مریوان از مرحله تعریف و تمجید گذشته و برندی در تمام کشورهای عربی و اسلامی است و به الگویی برای برگزاری جشنواره تئاتر در این کشورها تبدیل شده است.
وی ادامه داد: این جشنواره به عنوان تخصصی ترین جشنواره تئاتر خیابانی، آوازه جهانی دارد، لذا می طلبد برای هرچه بهتر و با کیفیت تر برگزاری جشنواره همه دست به دست هم دهیم تا جشنواره ای در خور شان برگزار کرده و در قالب آن، زیبایی ها و ظرفیت های این استان و مریوان را نیز جهانی کنیم.
دبیر هفدهمین جشنواره تئاتر خیابانی مریوان با بیان اینکه امسال اولویت ما در برگزاری، کیفیت و تجهیز و کاهش مکان های اجرایی است، یادآور شد: مهمترین رویکرد ما شور و نشاط اجتماعی است و تلاش می کنیم با کاهش مکان های اجرایی و بالا بردن کیفیت کارها، مردم فرصت بیشتری برای تماشا و هنرمندان هم فرصت کافی برای اجرای بهتر داشته باشند.
بادپروا بیان کرد: امسال در این جشنواره بخش بین الملل از اهمیت زیادی برخوردار است و دبیرهای جشنواره های جهانی در آن حضور خواهد داشت، ضمن اینکه کارناوال و شادی پیمایی به اندازه جشنواره مهم است و رنگ و بوی مریوان رنگ و بوی تمام ایرانی خواهد بود.
وی با بیان اینکه همچنین تور گردشگری تئاتر خیابانی مریوان را در راستای کمک به توسعه و رونق بازار گردشگری و اقتصادی ایجاد خواهیم کرد، از خبرنگاران و اصحاب رسانه خواست کم و کاستی های دوره های گذشته را اعلام کنند تا بتوان با حذف نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت، جشنواره ای در خور شان مردم برگزار کرد.
نظر شما