به گزارش کرد پرس، برای این واریانت که ۸۰۰ متر طول دارد، حدود ۲۰ میلیارد تومان از اعتبارات شهرستانی و استانی هزینه شده است.
این مسیر عامل بسیاری از تصادفات منجر به فوت و واژگونی خودروهای سنگین بود که با احداث این واریانت این تصادفات کاهش خواهد یافت.
مدیرکل حمل و نقل جادهای و راهداری استان کردستان در مراسم افتتاح این پروژه، از برنامه ریزی برای رفع ۱۶ نقطه حادثهخیز با صرف ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار در استان خبر داد و گفت: تا کنون ۹ نقطه از این ۱۶ نقطه حادثه خیز آشکارسازی و رفع مشکل شده است.
فرزاد حسنی در مراسم بهره برداری از پروژه واریانت حسین آباد نیز اظهار کرد: این پروژه که از نقاط حادثه خیز بود بعد از اتفاقی که در حسین آباد واژگونی تریلر سوخت پیش آمد در سال ۱۴۰۱ با اختصاص ۳.۵ میلیارد تومان از محل اعتبارات استانی کلید خورد.
وی با بیان اینکه ۴۵ هزار متر مکعب خاکبرداری و ۲ هزار کیلومتر مکعب در این نقطه خاکریزی صورت گرفت، افزود: در ادامه برای تکمیل کار در قالب قرارداد دیگری از محل اعتبارات ملی ۱۰ میلیارد تومان تخصیص پیدا کرد.
مدیرکل حمل و نقل جاده ای استان کردستان با بیان اینکه این نقطه به دلیل قوسی که داشت موجب واژگونی خودروها می شد، ادامه داد: رویه آسفالت در این پروژه ۱۱ متر خالص است این قوس را به ۳۵۰ متر افزایش دادیم و تریلرهایی که از مسیر دهگلان به سمت دیواندره تردد می کنند به واسطه این اصلاح و رفع مشکل با سهولت بهتری جابجا می شوند.
حسنی یادآور شد: به واسطه فاصله ای هم که با شهر حسین آباد دارد اگر اتفاقی بیفتد از شهر فاصله دارد.
وی با بیان اینکه رفع معارض با تلاش فرمانداری سنندج انجام شد، بیان کرد: در مجموع نزدیک ۱۴ میلیارد تومان برای اجرای این پروژه از محل اعتبارات استانی و ملی و هزینه شده است.
مدیرکل حمل و نقل جاده ای استان کردستان گفت: در مجموع ۱۶ نقطه حادثه خیز در سطح استان وجود دارد که برنامه ریزی برای رفع این نقاط انجام گرفته در سال ۱۴۰۱ چهار نقطه رفع حادثه شد و تا این مقطع از سال نیز ۵ نقطه دیگر رفع حادثه شده و مابقی نقاط نیز در دست اقدام است.
حسنی اظهار کرد: در راستای رفع این ۱۶ نقطه حادثه خیز در سطح استان ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار است که بخش عمده این اعتبار از طریق سازمان راهداری و مابقی از محل اعتبارات استانی تامین می شود.
نظر شما