به گزارش کُرد پرس، در این کارناول بیشتر گروه های حاضر در جشنواره از همه نقاط کشور و برخی کشورهای خارجی با نمادهایی از فرهنگ و آیین های خود حضور داشتند.
در این میان گروه های حاضر در جشنواره که از استان های مختلف کشور حضور داشتند، از مهمان نوازی مریوانی ها و کردستانی ها هم لذت بردند. در استانی که خود نمادی از تنوع قومی و مذهبی در کشورمان است، نمایش آیین های مختلف در قالب یک کارناول خیابانی استعاره ای است از هم زیست پذیری مردمانی که به اندازه فراخی زریوار دلی گشاده دارند.
یکی از مهم ترین جنبه های تئاتر خیابانی نمایش هنری بی واسطه برای برقراری ارتباط با مردم است و شاید این کارناول نقطه عطفی در این زمینه به حساب آید. مردم بی واسطه بدون اینکه با فاصله از سن های نمایش ایستاده باشند، هنرمندان محبوب و نمایش های مورد علاقه شان را بدرقه کردند تا کردستان فرهنگی باز هم نگین درخشانی باشد در فرهنگ و هنر.
جشنواره تئاتر خیابانی مریوان خود به تنهایی نمادی از بالندگی فرهنگی مردمانی است که در اوج محرومیت، نشان داده اند ظرفیت های بزرگی دارند و برگزاری این کارناوال هم که نمایشی از فرهنگ ها و رنگ ها بود خود مقوله ای جدا است.
مریوان به جرات پایتخت تئاتر خیابانی جهان است. شانزده دوره این جشنواره با حمایت های بی دریغ مردم کردستان برگزار شده و حالا وقتش رسیده است تئاتر خیابانی هم دین اش را مریوان و مردمان مهمان نوازش ادا کند.
نظر شما