به گزارش کرد پرس، کارگردان، نویسنده و بازیگر نمایش «ریگای بی ریبوار» در گفت و گو با خبرنگاران، بیان کرد که دغدغه اصلی من در این نمایش عدم توجه هنرمندان به مسائل و اتفاقات روز دنیا به ویژه در خاورمیانه است؛ ما کردها در گذشته انفال را دیده ایم و وقتی آن را با زبان هنر نتوانسته ایم بیان کنیم، باعث می شود سال ها بعد دوباره شاهد چنین جنایاتی باشیم.
به گفته مختار محمدی اگر هنرمندان دردی مانند انفال را که باعث شد هزاران کرد زنده به گور شوند به گوش جهانیان می رساندند، دیگر جنایات و نسل کشی های امروز را در فلسطین نمی دیدیم؛ نمی دیدیم که کودکان و زنان چگونه به خاک و خون کشیده می شدند.
وی با گلایه از هنرمندان کشور به ویژه هنرمندان کرد، گفت: چرا باید ما دنبال ژانرهای نمایشی از فرانسه و ایتالیا و ... برویم وقتی خودمان قصه های داریم که هزاران درد در دل آنها نهفته است و نتوانیم آنها را به نمایش بگذاریم.
این کارگردان مریوانی با بیان اینکه چرا هنرمندان ما باید از بیان حقایق تاریخی بهراسند، بیان کرد: این نمایش را هم به همین دلیل به نام «ریگای بی ریبوار» نوشتم، یعنی «راه بی همراه» و شاید دیگر نخواهم این کار را ادامه دهم چون تئاتر ما هر روز به سمت صحنه دیسکو رو به حرکت است.
نظر شما