به گزارش کرد پرس، کوثر حسینی کارشناس و فعال حوزه محیط زیست در سخنانی در این سمینار با بیان اینکه، امروزه مقوله توسعه پایدار و متوازن از اهمیت ویژه ای برخوردار است،گفت: تحقق این مساله نیازمند توسعه همه جانبه هماهنگ و همسو با طبیعت، مشارکت و همدلی تمامی اقشار جامعه می باشد.
وی با اشاره به چندگانگی نقش زنان در مناسبات خانوادگی و اجتماعی و همچنین رشد آگاهی های تخصصی این قشر در دهه های اخیر که می تواند به عنوان عامل تاثیرگذار در انتقال فرهنگ و سواد زیست محیطی و اصلاح برخی رویکردها موثر باشد، خاطرنشان ساخت: زنان با تشکیل شبکه های اجتماعی و ارتباطی می تواند نقش مهمی در حفاظت از محیط زیست و تنوع گیاهی و جانوری در جامعه، آشتی میان انسان و فعالیت های اجتماعی با طبیعت داشته باشند.
در ادامه چند نفر دیگر از جمله ژاله حسن زاده، شریفی و... سخنرانی نمودند.
تاکید بر لزوم اهتمام جدی برای مساله بازیافت زباله در سقز، ترویج انرژی های نو از جمله انرژی خورشیدی، ساماندهی جانوران بی پناه، حفاظت از گونه های مختلف جانوری و گیاهی، افزایش مناطق حفاظت شده و تقویت امکانات حفاظتی، فرهنگ سازی برای کاهش شکار پرندگان و حیوانات و... از جمله مواردمطرح شده در سمینار بود.
حاضرین و سخنرانان به اهمیت میش مرغ به عنوان گونه ای نایاب در روستاهای سقز و بوکان اشاره و بر برگزاری نشست ها و جشنواره هایی برای تبیین اهمیت حفظ و توسعه این پرنده بی نظیر، آموزش روستائیان مدنظر برای حفاظت از میش مرغ ها، ممنوعیت کارهای معدنی و صنعتی در زیستگاه این پرندگان و..... تاکید کردند.
نظر شما