اعتبارات خاص به ایمن‌سازی راه‌های کردستان اختصاص یابد

استاندار کردستان گفت: کردستان ریسک‌پذیرترین استان در وضعیت راه‌های کشور است و باید بیشترین منابع در حوزه ایمن‌سازی راه‌ها را از سازمان راهداری کشور دریافت کند.

به گزارش کرد پرس، آرش لهونی در سومین جلسه شورای ترافیک استان کردستان که با حضور سردار حسن مومنی رئیس پلیس راهور فراجا در سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد، از زحمات مجموعه پلیس راهور قدردانی کرد و با تبریک روز ملی حمل و نقل، زحمات تلاشگران عرصه این صنعت و همه راهداران را ارج نهاد.

وی تصادفات، خصوصا تصادف منجر به مرگ را بسیار ناخوشایند و دغدغه مردم و مسئولین عنوان کرد و افزود: استان کردستان ریسک‌ پذیرترین استان در وضعیت راه‌های کشور است.

استاندار کردستان با اشاره به اینکه با همه امکانات و توان باید این ریسک را با توسعه زیرساخت‌ها و ایمن سازی راه‌ها به حداقل برسانیم، اظهار کرد: در این حوزه ضمن پیگیری‌های مداوم در سطح ملی و استانی اما با محدودیت بودجه و امکانات روبه‌رو هستیم.

لهونی با بیان اینکه تخصیص به موقع اعتبارات در ارتقای سطح ایمنی راه‌ها بسیار موثر است، ادامه داد: ۳۰ تا ۴۰ درصد تملک دارایی‌های استان در حوزه راه‌ها مصرف خواهد شد لذا در سطح ملی توقع داریم اعتبارات بیشتر و ویژه‌ای به حوزه‌ راه‌های استان تخصیص یابد.

وی با اشاره به محور پرتردد و بسیار اصلی در استان شامل کریدور شمال غرب به جنوب غرب که متاسفانه کشته‌های منجر به فوت را با عدد قابل توجهی در این مسیر شاهد هستیم، کریدور شرق به غرب را از دیگر محورهای پرخطر استان از لحاظ تصادفات و تلفات جاده‌ای خواند که با توجه به پیگیری‌های صورت گرفته از پروژه‌های اولویت دار کشور از لحاظ تخصیص منابع است.

طبق اظهارات استاندار کردستان، در کوتاه مدت بایستی اقدامات مناسب را در راستای کاهش تصادفات انجام دهیم و این امر مستلزم ایمن‌سازی راه‌ها و رفع نقاط حادثه خیز است که در این راستا همه دستگاه‌ها باید پای کار باشند.

لهونی در ادامه، هوشمندسازی و افزایش دوربین‌ها در مسیر راه‌های استان را مهم دانست و یادآور شد: بودجه و اعتباراتی که سازمان راهداری در سطح کشور به استان‌ها تخصیص خواهد داد باید به نسبت شرایط و ریسک جاده‌هایی باشد که استان‌ها دارند.

وی بیان کرد: استان کردستان که پرریسک‌ترین جاده‌های کشوررا دارد باید بیشترین منابع در حوزه ایمن‌سازی راه‌ها را از سازمان راهداری کشور دریافت کند.

استاندار کردستان با بیان اینکه ۳۰ دستگاه ذیربط در سطح استان در کاهش تصادفات جاده‌ای می‌توانند ایفای نقش کنند، گفت: فرهنگ سازی عامل بازدارنده در کاهش حوادث رانندگی است.

لهونی با تاکید براینکه دستگاه‌های متولی برای کاهش تصادفات فرهنگ‌سازی کنند، افزود: باید دستگاه‌های دارای تکلیف از ظرفیت و مشارکت مردمی، هنرمندان و سازمان‌های مردم نهاد بهره برده و در راستای فرهنگ‌سازی، آموزش همگانی و کاهش تصادفات اقدامات جدی‌تری انجام دهند.

وی ایمن سازی راه‌های روستایی و رفع نقاط حادثه خیز را مطالبه مردم استان عنوان کرد و خطاب به فرمانداران اظهار کرد: این مهم که مطالبه به حق روستاییان عزیز است را پیگیری کنید چراکه همه ما مسئول حفظ جان مردم هستیم.

در این جلسه با ارائه گزارشی پیرامون تحلیل وضعیت ایمنی راه‌های استان، زیرساخت‌های استان در حوزه راه، هلال احمر و اورژانس، وضعیت سامانه‌های ثبت تخلف، وضعیت راهدارخانه‌ها و تعداد ماشین آلات و تجهیزات، حوزه حمل و نقل کالا در پایانه‌های مرزی، زیرساخت‌های حوزه پلیس راه، شاخص تعداد پاسگاه پلیس راه به طول راه‌های استان، ارزیابی ۱۰ ساله تعداد تصادفات برون و درون شهری، ارزیابی شاخص تردد، آنالیز و تحلیل تصادفات سه ساله استان برون شهری و روستایی، مواردی بیان و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

کد خبر 2778841

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha