به گزارش کردپرس؛ یزدان خسروی در نشستی خبری که به مناسبت هفته حمل و نقل برگزار شد با بیان اینکه بیشترین میزان تردد در جادههای استان مربوط به محور کرمانشاه به بیستون می باشد از هوشمند سازی نظارت برمحورهای مواصلاتی استان خبرداد و افزود: انجام این کاربه صورت ویژه پیگیری می شود.
وی تصریح کرد:هم اکنون ۶۲ دستگاه سامانه ثبت تخلفات، ۱۲۲ دستگاه ترددشمار و ۴۲ دستگاه دوربینهای نظارتی در محورهای استان مستقر می باشد ضمن اینکه در حال حاضر یک سیستم هوشمند در محورهای استان داریم و مقرر شده تا در پاوه و مرز خسروی نیز این سیستم را داشته باشیم.
خسروی عدم تناسب اعتبارات با مشکلات راه ها، سرقت علایم و تجاوز افراد به حریم راه ها را از جمله مهمترین چالش های پیش روی اداره کل راهداری عنوان کرد.
وی با اشاره به آسفالت ۷۰ درصد راههای روستایی استان گفت: ۳۵۰۰ کیلومتر از ۴۹۵۰ کیلومتر از راههای روستایی بالای ۲۰ خانوار آسفالت شده که در این مورد از میانگین کشوری جلوتر هستیم.
خسروی افزود: برای ۴۹۰ کیلومتر از ۱۴۵۰ کیلومتر راه باقیمانده حدود ۱۷۳ میلیارد تومان اعتبار مصوب شده که با فرض تخصیص کامل این اعتبار میتوان سالی ۵۰ کیلومتر راه ساخت.
به گفته وی طبق مصوبه مجلس اعتبارات ملی برای ساخت راههای روستایی حذف شده است.
سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمانشاه با بیان اینکه از ۷۹۲۶ کیلومتر راه در استان، ۴۲۶ کیلومتر آن راه بزرگراهی، ۵۲۰ کیلومتر راه اصلی، ۱۴۰۶ کیلومتر راه فرعی، ۲۵۱ کیلومتر راه درون شهری و ۴۹۵۰ کیلومتر راه روستایی است،خاطرنشان کرد: در قالب انعقاد قرارداد با یک شرکت مشاوره از تمام راههای شریانی، اصلی و راههای منتهی به مرز در سطح استان اسکن تهیه شده، که این نقشه وضعیت رویه آسفالت محورهای مختلف استان را نشان میدهد و تلاش داریم از اردیبهشت سال آینده برنامههای خوبی را در بحث روکش راههای مواصلاتی استان آغاز کنیم.
خسروی ازرفع خطر۱۵نقطه از ۱۹نقطه حادثه خیزاستان خبرداد و تصریح کرد: در حوزه نگهداری راههای اصلی، فرعی و روستایی استان نیز حدود ۶۰۰ کیلومتر لکهگیری و روکش صورت گرفته، اما هنوز از حد مطلوب فاصله داریم .
وی ازخرید حدود ۱۲۰۰دستگاه ماشین آلات سنگین خبرداد و گفت: مبلغ ۲۰۰میلیارد تومان اعتباراستانی باضریب افزایشی دوبرابری ازاعتبارات ملی یعنی ۶۰۰میلیارد تومان برای خرید ماشین آلات هزینه خواهد شد که این اعتبارات راه های روستایی را تحت شعاع قرارخواهد داد.
وی در بخش دیگری از سخنانش به ارائه آماری از وضعیت حمل و نقل کالا و مسافر در استان پرداخت و گفت: قریب به ۲۱ هزار راننده در بخش حمل و نقل کالا و ۲۲۲۸ نفر در بخش حمل و نقل مسافر در استان فعال هستند.
خسروی تعداد ناوگان فعال در بخش حمل و نقل کالا را ۱۵ هزار و ۵۸۵ دستگاه اعلام کرد و افزود: مجموعا در طول هشت ماهه امسال ۳۸۹ هزار و ۶۴۲ تن کالا توسط این ناوگان جابجا شده که عمده این کالاها شامل مازوت، چغندر، علوفه، سنگ، گازوئیل، کنجاله، گندم و … بوده است.
سرپرست راهداری و حمل و نقل جادهای استان کرمانشاه تصریح کرد: در هشت ماهه امسال ۱۸۴ فقره تصادفات منجر به فوت در محورهای استان رخ داده که مرگ ۲۷۰ نفر از هموطنان را بدنبال داشته که البته نسبت به سال گذشته روند کاهشی نشان میدهد.
نظر شما