به گزارش خبرگزاری کردپرس، علی عباس شفیعی خاطرنشان کرد: ظرفیت ها و مواهب خدادادی در شهرستان مهران از جمله احداث ۲ سد بزرگ و درحال ساخت گدار خوش و کنجانچم و سامانه گرمسیری ۱۳ هزارهکتار زمین دیم در مهران مشروب خواهد کرد و زمینه ۳ هزار شغل بصورت مستقیم را فراهم می کند.
وی با بیان اینکه گردشگری مذهبی و زائر پذیری روزانه بیش از ۲۰ هزار نفر و سالانه ۸ میلیون نفر زائر از این شهرستان تردد می کنند، اظهار داشت: مهران می تواند در آینده نزدیک بعنوان قطب اقتصادی استان نقش آفرینی کند و زمینه اشتغالزایی جوانان این مرز و بوم را فراهم کند.
فرماندار مهران با اشاره به اینکه توسعه میدان نفتی آذر و افزایش ۱۹ حلقه چاه به ظرفیت آن فراهم شده است ، تصریح کرد: شروع بکار میدان نفتی چنگوله با ظرفیت ۲۰ حلقه چاه در آینده نزدیک و شروع بکار منطقه آزاد تجاری و جانمایی و تخصیص زمین به پارک پروپیلن، که در صورت راه اندازی بیش از دو هزار و ۵۰۰ شغل برای مهران و استان ایجاد خواهد کرد.
شفیعی از راه اندازی و مجوز هنرستان تخصصی نفت،استارت اجرای دیپلماسی مهارتی با کشور عراق خبر داد و گفت: ایجاد مرکز هتلداری در شهر مهران، راه اندازی و بروزرسانی کارگاههای آموزشی مهارتی و غیره می تواند به ایجاد اشتغال شهرستان و استان کمک کند.
وی تخصیص اعتبار برای تجهیز و راه اندازی کارگاههای آموزشی فنی و حرفه ای مهران،اختصاص و دیپلماسی مهارتی را امری ضروری برای آموزش،ارز آوری و مهارت افزایی و ارتباط با کشور همسایه دانست و اظهار داشت: منطقه آزاد مهران یک ظرفیت خوب است که میتواند اقتصاد استان را متحول کند و باید هرچه زودتر از این ظرفیت برای استان و اقتصاد کشور استفاده شود.
فرماندار مهران تصریح کرد: معاون وزیر و رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور مبلغ ۱۵۰ میلیارد ریال برای تجهیز و راه اندازی و بروزرسانی کارگاههای آموزشی و مهارت آموزی این شهرستان اختصاص داد که می تواند در این حوزه تحول ایجاد شود.
نظر شما