الماس غرب؛پروژه ای با اهداف بلند و دست اندازهای بسیار/ همه پای کار ایجادبرند استانی بیایند

سرویس کردستان -عصر یکشنبه، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان، خبرنگاران رسانه های فعال استانی را دعوت کرد برای بازدید از یک پروژه. مجتمع گردشگری الماس غرب در سنندج. پروژه ای که مدیر عامل آن می گوید می خواهد برندی باشد برای استان و اهدافی دارد بسیار بلند اما ظاهرا دست اندازها هم در این مسیر کم نیستد. یکی از جدیدترین هایش دست انداز اداره برق.

کرد پرس، از کمربندی بهشت محمدی از سمت میدان جهاد به طرف میدان مولوی در وسط های مسیر تابلویی شما را راهنمایی می کند به سمت یک مجتمع با نامی با مسما. «الماس غرب». ۴۰۰ متر جاده خاکی را از زیر آن تابلو که طی کنید به مجتمعی مدرن راه می یابید. مجتمعی شامل استخر، رستوران، شهربازی، فروشگاه، هتل و ... تا اینجای کار با یک مجتمع گردشگری مواجه هستید که فضای دلچسبی دارد و می تواند جای مناسبی برای گذران چند ساعت و حتی چند شب با خانواده یا حتی میهمانان باشد.

جوانی خوش سیما به استقبال گروه خبرنگاران می آید. معرفی می شود از سوی میزبان برنامه با عنوان «سیدپیام حسینی» مدیر عامل مجموعه ای که قرار است از آن بازدید کنیم. 

جوانی با پرستیژ، یک کارآفرینِ سرد و گرم چشیده. از همان ابتدا که بازدید شروع شد، متوجه شدیم که این جوان پرشورِ دنیا دیده ی تحصیل کرده، ایده ها و طرح ها و برنامه هایی در ذهن دارد که جدا از سازه های زیبای مکانی است که برای بازدید از آن آمده ایم. او می خواهد «برند» خلق کند و این کار هر کسی نیست. خیلی ها فکرشان برای «پول در آوردن» خوب کار می کند که احتمالا دکتر حسینی هم جزوشان است اما او فقط به فکر پول درآوردن نیست. چرا که با هزینه ای که در این مکان خودش و ۱۸ سرمایه گذار دیگر که عموما از خانواده هستند، کرده اند می شد خیلی راحت تر و بی دردسرتر پول درآورد و درگیر دست و پنجه نرم کردن با دالان های تو درتوی ادارات عموما کارشکن کردستان هم نشد.

الماس غرب؛پروژه ای با اهداف بلند و دست اندازهای بسیار/ همه پای کار ایجادبرند استانی بیایند

او اما به دنبال «نام» در کنار نان است. آن هم نام نیک. نام ماندگار که در تجارت به آن «برند» می گویند. این را از آنجا می شد فهمید که در نشست خبریش با رسانه ها می گوید: «آنچه اکنون در این مکان مشاهده می کنید ۱۵ درصد از طرح ماست.» این ادعای آقای حسینی در حالی است که از نظر سازه و بهره برداری معمول تقریبا همه بخش های متجع تکمیل شده است. هم استخر راه افتاده، هم رستوران و هم هتل و هم شهربازی و فروشگاه. در چنین مواردی معمول گفته می شود پروژه ۱۰۰ درصد به بهره برداری رسیده. در این مجتمع هم همه چیز کامل شده، اما آنچه آقای حسینی قصد داشت بیان کند به نظر نگارنده این است که « این مجتمع فلزی و بتنی و سیمانی که می شود از آن پول درآورد نیاز به روح دارد.» 

در دنیای تجارت آنچه برندها را ماندگار می کند «روحی» است که در آن دمیده می شود و اگر این روند در ذهن آقای دکتر حسینی برای مجموعه تحت مدیریتش مدنظر باشد- که هست- پس درست گفته است. دمیدن روح در یک برند تجاری حتما ۸۵ درصد کل پروژه است.

او می خواهد روح بدهد به الماس غرب که تبدیل به سرمایه ای ملی و استانی شود. البته که در نهایت باید برای سرمایه گذاران و آقای حسینی هم صرفه اقتصادی به همراه داشته باشد. مگر آدیداس و اپل برای صاحبان شان صرفه ندارند اما در کنارش تبدیل به سرمایه ای ملی هم برای مردمان آن کشورها هم شده است. به نظر می رسد این مسیری است که آقای حسینی می خواهد طی کند. در این راه هم مردم و هم مسئولان هم باید از او حمایت کنند. مردم همراه اند معمولا اما مسئولان را نمی دانیم تا اینجای کار که چندان همراه این مجموعه نبوده اند که اگر بودند آن ۴۰۰ متر جاده خاکی آسفالت شده بود خصوصا که استاندار سابق در زمان افتتاحیه هم «دستور» داده بود. امان از این دستورها.

الماس غرب؛پروژه ای با اهداف بلند و دست اندازهای بسیار/ همه پای کار ایجادبرند استانی بیایند

آقای حسینی در سخنانی در جمع اصحاب رسانه هم گفت: آنچه در این مجتمع دنبال می کنیم کمک به توانمندسازی صاحبان مشاغل خانگی، تبدیل شدن به یک برند مهم استانی و ملی، ارایه خدمات با بالاترین کیفیت و متمایز است.  هیچ مجموعه ای بدون تفکر و برنامه ریزی لازم به سرانجام لازم نمی رسد به همین دلیل ما قبل از آغاز کار، شرایط لازم را برای سرمایه گذاری در این مجتمع  مهیا کرده بودیم.

او با بیان اینکه به ۱۶ کشور خارجی سفر کرده و طرح ها و برنامه های سایر کشورها را از نزدیک مشاهده کرده ام و سعی کرده ام از تجارب آن ها استفاده کنم، اظهار کرد: در راه تبدیل شدن به یک برند و رسیدن به اهداف مان هم پشتیبانی مردم را می خواهیم و هم مسئولان را. 

این کارآفرین کردستانی به سختی های سرمایه گذاری در استان کردستان اشاره کرد و افزود: برخی از دستگاه ها و ادارات به جای اینکه حامی سرمایه گذار باشند و کارها را برای او تسهیل کنند با سنگ اندازی باعث ایجاد مشکلاتی نیز در سر راه سرمایه گذاران می شوند.

حسینی با بیان اینکه کارآفرینان و سرمایه گذاران در استان کردستان نیازمند حمایت هستند و بخش دولتی و ادارات و دستگاه های اجرایی باید آن ها را کمک کنند، ادامه داد: در این مجتمع گردشگری بالغ بر ۶۰ نفر مشغول به کار هستند، در صورتی که می توان اشتغالزایی آن را به ۲۰۰ نفر هم ارتقا داد.

وی با اشاره به اینکه برای ساخت این مجتمع از ۲۰ میلیارد تومان تسهیلات بانکی استفاده کرده ایم و مابقی آورده شخصی بوده است، یادآور شد: این پروژه از سال ۹۷ شروع شد و در تابستان امسال به بهره برداری رسید که ارزش کنونی آن بین ۹۰۰ تا ۹۵۰ میلیارد تومان تخمین زده می شود.

الماس غرب؛پروژه ای با اهداف بلند و دست اندازهای بسیار/ همه پای کار ایجادبرند استانی بیایند

این کارآفرین کردستانی با اشاره به اینکه در این مجتمع گردشگری سعی کرده ایم همه نیازهای یک گردشگر و مسافر را فراهم کنیم، بیان کرد: شهربازی، کافه، رستوران، فروشگاه لوازم خانگی، هتل، سالن های ورزشی و آموزشی از جمله بخش های مجتمع گردشگری الماس غرب است.

حسینی با بیان اینکه حدود ۴۰۰ متر جاده دسترسی به این مجتمع گردشگری نیازمند آسفالت است که از شهرداری درخواست داریم نسبت به انجام این کار اهتمام داشته باشد، گفت: برگزاری کلاس های آموزشی، اشتغالزایی مشاغل خانگی و راه اندازی بازارچه از جمله برنامه هایی است که در دست اقدام داریم.

کد خبر 2779640

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha