۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۴

تعطیلی پالایشگاه‌های غیرقانونی در دهوک

اجرای طرح‌های زیست محیطی در اقلیم کردستان
تعطیلی پالایشگاه‌های غیرقانونی در دهوک

سرویس عراق و اقلیم کردستان_ به منظور حفظ محیط زیست و بهبود کیفیت هوا، دولت اقلیم کردستان دست به اقدام جدی زد و تمامی پالایشگاه‌های غیرقانونی در دهوک را تعطیل کرد.

به گزارش کردپرس، روز دوشنبه خلیل محمود فرماندار سِمِل در گفتگو با رسانه روداو اعلام کرد: ۱۵ پالایشگاه غیر قانونی فعال در مجتمع صنعتی کواشی پلمپ شدند.

بر این اساس  روز دوشنبه نشستی به ریاست علی تاتار استاندار دهوک و حضور فرماندار و مسئولان محیط زیست و مسئولان امنیتی  اداری دهوک با موضوع محیط زیست این منطقه، برگزار شد.

فرماندار سمل اعلام کرد به دلیل شرایط خاص پیش از این به برخی از پالایشگاهها در «کواشی» اجازه فعالیت داده شده بود اما امروز همه این پالایشگاهها تعطیل شدند.

به گفته فرماندار سمل در صورتی که این پالایشگاه ها تمایل داشته باشند فعالیت خود را از سر بگیرند باید تمام دستوالعمل های دولتی را اجرا کنند در غیر این صورت مصادره خواهند شد.

در نشست استاندار کرکوک و مسئولان واحدهای اداری تصمیم گرفته شد هر کارخانه‌ای  که باعث آلودگی محیط زیستی شود تعطیل خواهد شد.

خلیل محمود در ادامه افزود: از همین امروز کمیسیون ویژه‌ای بررسی فعالیت کارگاههای فعال از همه کارگاهها و کارخانه‌ها بازدید خواهد کرد و با هر مکان صنعتی که دستوالعملهای دولتی را اجرا نکند برخورد قانونی خواهد شد.

پیش از این برق پالایشگاههای غیر دولتی در منطقه کواشی در دهوک قطع شد اما فرماندار سمل گفت: تصمیم گرفته‌اند که اقدامام دیگری را بر علیه این پالایشگاهها انجام دهند که در صورت عدم اخذ مجوز این پالایشگاهها مصادره خواهند شد.

اقدام استاندار دهوک بر علیه این مکان های صنعتی پس از برگزاری نشستی به ریاست مسرور بارزانی نخست وزیر انجام گرفته است.

براساس این گزارش، برخورد قانونی با هر پالایشگاه یا کارخانه‌ای که به محیط زیست آسیب برساند، ممنوعیت تولید و قاچاق سوخت‌های آلوده خودرو، اعمال محدودیت برای احتراق گاز مایع در میدان‌های نفتی، الزام صاحبان مولدهای برق به رعایت استانداردهای زیست‌محیطی و جلوگیری از استفاده از فاضلاب برای آبیاری کشاورزی از جمله تصمیمات اتخاذ شده در این نشست است. 

کد خبر 2780006

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha