۱۶۰ میلیارد تومان پروژه مخابراتی در کردستان افتتاح می شود

سرویس کردستان - مدیر مخابرات منطقه کردستان از افتتاح ۱۵۵ پروژه مخابراتی همزمان با گرامیداشت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران در استان خبر داد.

به گزارش کرد پرس، آزاد حکمت در گفت و گو با خبرنگاران، گفت: این تعداد پروژه در حوزه های سیستم های مخابراتی، شبکه انتقال، ارتباطات سیار، تغذیه و نیرو، دیتا و فیبر نوری با اعتبار ۱۶۰ میلیارد و ۷۸۸ میلیون تومان آماده افتتاح است.

وی اظهار کرد: در حوزه سوئیچ با اجرای ۵۴ پروژه در مناطق شهری و روستایی شهرستان های بیجار، دیواندره، سروآباد، سقز، سنندج، قروه، کامیاران و مریوان مبلغ ۱۱ میلیارد و ۸۰۸ میلیون تومان سرمایه گذاری شده است.

مدیر مخابرات منطقه کردستان افزود: این پروژه ها شامل توسعه تلفن ثابت، ADSL و VDSL، ایجاد مرکز جدید تلفن ثابت و VDSL، ایجاد مرکز جدید روستایی از طریق فیبر نوری، حذف کابل اقماری وتغییر سوئیچ در نقاط روستایی است.

حکمت به توسعه شبکه انتقال استان اشاره کرد و ادامه داد: با نصب و راه اندازی تجهیزات CWDM، نصب و برگردان لاین ماکس و نصب و راه اندازی PTN به تعداد ۶۱ مورد با اعتبار ۸ میلیارد و۳۲۰ میلیون تومان شرایط بهبود عملکرد سیستم های مخابراتی و ارتقا سرعت در انتقال داده ها را فراهم آورده است.

وی یادآور شد: پروژه های شبکه انتقال درشهرستان های بیجار، دهگلان، دیواندره، سروآباد، سقز، سنندج، کامیاران و مریوان انجام شده است.

مدیر مخابرات منطقه کردستان بیان کرد: در حوزه فیبرنوری ۲۵ پروژه با ایجاد شبکه فیبرنوری خانگی FTTH در شهرستان های بانه، بیجار، دیواندره، سقز، سنندج، قروه و مریوان با سرمایه گذاری ۷۵ میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان محقق شده است.

حکمت گفت: با سرمایه گذاری ۴۸ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان در حوزه ارتباطات سیار ۲ سایت جدید موبایل نصب و راه اندازی و تکنولوژی ۸ سایت شهری در استان به ۴G ارتقا یافته است.

وی اظهار کرد: با این اقدام کیفیت و پایداری در برقراری ارتباط مشتریان تلفن همراه در شهرستان های بانه، سقز، سنندج، بیجار، سقز، قروه و مریوان به میزان قابل توجهی ارتقا یافته است.

مدیر مخابرات منطقه کردستان اجرای ۴ پروژه IPNI در حوزه دیتا، در مراکز چمران و وحدت سنندج، بعثت سقز و نصرالهی بانه با نصب و راه اندازی تجهیزات لازم و با اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومان را از دیگر پروژه های قابل افتتاح در این ایام عنوان کرد.

حکمت افزود: به منظور تامین نیروی لازم در مراکز مخابراتی در شرایط و مواقع ضروری، تجهیزات تغذیه و نیرو در مراکز مخابراتی و سایت ها از جمله مرکز شهید چمران سنندج نصب و راه اندازی شده که برای این امر مبلغ ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان سرمایه گذاری انجام شده است.

وی با بیان اینکه توسعه زیرساخت ها و ارتقا سطح کیفی و کمی سرویس های مخابراتی از استراتژی های مخابرات است، ادامه داد: این تعداد پروژه، در بازه زمانی هفته دولت تاکنون آماده افتتاح و بهره برداری شده است.

کد خبر 2780706

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha