به گزارش خبرنگار کردپرس همزمان سومین روز از دهه مبارک فجر در شهرستان بانه آسفالت معابر روستای شوی و میرآباد سفلی با اعتبار ۶ میلیارد و ۶۳۰ میلیون تومان از محل خودیاری مردمی واعتبارات بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، بخشداری و دهیاریها که برای آماده سازی و زیر سازی ۲ میلیارد و ۴۵۰ تومان هزینه شده و درروستای شوی یک هزار و ۷۰ متر و روستای میرآباد سفلی یک هزار و ۵۰ متر جدول گذاری شده است.
آسفالت معابر روستای شوی چهار هزار متر مربع و آسفالت معابر روستای میرآباد سفلی هشت هزار متر مربع است که این پروژه شامل زیرسازی، جدول گذاری، تهیه و اجرای اساس و لایه آسفالتی است.
بتن ریزی معابر روستاهای سبدلو، قائی برد، خوشکه دره،صدبار، هومه رشال و ساوان با ۱۲ هزار و ۲۰۱ متر مربع و اعتبار حدود چهار میلیارد تومان از محل خودیاری مردم روستاها و بخشداری مرکزی و به بهره برداری رسید.
امسال به مناسبت دهه مبارک فجر ۱۷۷ پروژه عمرانی، اشتغالزایی و تولیدی با اعتبار ۶۷۵ میلیارد تومان در شهرستان مرزی بانه به بهره برداری می رسد.
نظر شما