استاندار ایلام: مخالف حرمت‌شکنی در ماه رمضان هستم اما نباید صورت مساله را پاک کرد

سرویس ایلام - استاندار ایلام در ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان ایلام گفت: مخالف حرمت‌شکنی در ماه رمضان هستم اما نمی‌توانیم فقط بنشینیم و صورت مسئله را پاک کنیم.

به گزارش خبرگزاری کردپرس، احمد کرمی اظهار داشت: مردم ما سرمایه‌ و پای کار نظام هستند، این مردم همانهایی هستند که در جشن نیمه شعبان و جشن‌های پیروزی انقلاب اسلامی و در ایام اربعین حضور دارند و قطعا پای کار نظام هستند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه امسال تلاقی بهار قرآن و بهار طبیعت را داریم فرصت خوبی است برای هم افزایی و استفاده از بزرگان و معتمدین که بتوانیم در راستا و چارچوب قانون و مقررات عید نوروز پر نشاط و خوبی را داشته باشیم.

استاندار ایلام تاکید کرد: هیچ کدام از ما با جشن ساختارشکن و هنجار شکن موافق نیستیم اما اگر صحنه را خالی کنیم و برنامه‌ریزی درستی نداشته باشیم می‌آیند و برای ما برنامه‌ریزی می‌کنند.

کرمی با بیان اینکه ایلام ظرفیت‌های خوبی در جشن‌های سنتی و اصیل و سازگار با فرهنگ خودماندارد، یادآور شد: مردم ما مردم مذهبی و پای کار نظام هستند و می‌توانیم با این مردم هم شاد باشیم و هم به دور از بحثهایی که ساختار شکنانه هست و هیچ کدام از ما موافق آن نیستیم، اقدام کرد.

وی ضمن تصریح این که هیچکس موافق ساختار شکنی و بی‌حرمتی در ماه مبارک رمضان نیست، ادامه داد: اما نمی‌توانیم همه ما فقط بنشینیم و صورت مسئله را پاک کنیم و اتفاقی نیفتد و دستگاه‌های ما برنامه‌ای نداشته باشند.

استاندار ایلام اظهار داشت: باید بتوانیم در ایام نوروز برای گردشگرانی که به استان می آیند برنامه داشته باشیم؛ استان ایلام یک استان نوظهور در حوزه گردشگری است و گردشگری امروز به عنوان یک صنعت از آن نام برده می‌شود که باید از آن با رعایت آداب و قانون و چارچوبهایی که داریم بهره ببریم و با صنایع دستی با کیفیت و آداب و رسوم غنی استان از مهمانان نوروزی استقبال کنیم.

کد خبر 2781965

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha