نخستین شهرک شیلاتی کردستان در منطقه آلوت بانه احداث می شود

سرویس کردستان- مدیر عامل شهرکت شهرک های کشاورزی کشور گفت: در راستای شعار سال امسال عملیات اجرایی نخستین شهرک شیلاتی کردستان در منطقه آلوت بانه آغاز می شود.

به گزارش خبرنگار کردپرس پیمان اسکندری روز دوشنبه در جلسه هماهنگی با فرمانداران شهرهای سقز و بانه به منظور توسعه شهرک های کشاورزی اظهار داشت: با همکاری مسئولین محلی، اداره کل منابع طبیعی کردستان و پیگیری نماینده مجلس شورای اسلامی شهرهای سقز و بانه قرار بر این شده در ۲ ماه آینده لکه های اراضی ملی برای توسعه شهرک های کشاورزی مشخص و وزارت نیرو منابع آبی به این شهرک ها تخصیص دهد.

وی با اشاره به نام گذاری امسال به عنوان «سرمایه گذاری برای تولید»اضافه کرد: امسال در راستای شعار سال در شهرهای بانه و سقز ۲ تا سه شهرک کشاورزی احداث می شود و در شهرستان سقز گلخانه چاغرلو و در بانه نیز شهرک شیلاتی آلوت احداث می شود.

اسکندری گفت: اجرای این طرح های در جذب سرمایه گذار، اشتغال و تولید نقش مهمی دارد که این مهم نقش مهمی در راستای اجرایی کردن اهداف شعار سال دارد.

کد خبر 2782633

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha