روز جهانی قدس روز هوشیاری امت اسلامی است

سرویس کردستان- امام جمعه بانه گفت: روز جهانی قدس در حقیقت روز هوشیاری امت اسلامی است و نماد وحدت امت اسلامی در برابر رژیم صهیونیستی است.

به گزارش خبرنگار کردپرس ماموستا جمال کریمی در مراسم راهپیمایی روز جهانی قدس با اشاره به محبوبیت و جایگاه سرزمین بیت المقدس بین ادیان مسیحیت، یهودیت و اسلام اظهار داشت: بیت المقدس قلب اول مسلمانان است و یهودیانی که به این سرزمین مقدس تجاوز کردند دشمن اهل ایمان هستند و پیمان شکن هستند.

وی افزود: در سال 1397 رییس جهور آمریکا در یک اقدام عجولانه و غیر منطقی سفارت آمریکا را در بیت المقدس دایر کرد و بیت المقدس را به پایتخت رژیم عاصب اسرئیل تبدیل کرد.

ماموستا کریمی با بیان اینکه روز جهانی قدس در حقیقت روزی هوشیاری امت اسلامی است گفت: دفاع از فلسطین دفاع از حقیقت است و مبارزه با رژیم خبیث صهیونیستی مبارزه با استکبار جهانی است و اسرائیل و استکبار جهانی به هیچ عهد و پیمانی پایبند نیستند.

وی اضافه کرد: بعد از صلح با فلسطین بار دیگر در 28 اسفند غزه را بمباران کرد و صدها جوان، زن، کودک، سالمند را شهید کردند و بدترین جنایت ها در حق مسلمانان بی پناه انجام می دهند.

امام جمعه بانه با بیان اینکه جنایت های رژیم صهیونیستی نشان از اینکه رژیم کودک کش است اظهار داشت: مدعیان حقوق بشر دستور حمله می دهند و کمک و نظارت می کنند و هر چه دارند بر سر مسلمانان می ریزند و می خواهند نسل کشی کنند.

وی ادامه داد: اگر مسلمانان جهان به درستی از مردم مسلمان غزه و فلسطین حمایت می کردند چنین جنایت های اتفاق نمی افتاد و تنها جمهوری اسلامی ایران حامی این ملت مظلوم بوده و مقام معظم رهبری تاکید می کنند که هیچگاه پشت مستضعفان و مقاومت را خالی نمی کنیم اما کشورهای اسلامی هیچگونه عکس العملی نشان نمی دهند.

ماموستا کریمی  با اشاره به اینکه ملت مظلوم فلسطین و غزه در سرزمین خود مورد ظلم قرار گرفتند خاطر نشان کرد: آمریکا هیچگاه دوست ملت ایران نیست و در سال 1332 دشمنی و سلطه گری خود را نسبت به مردم ایران اعلام کرد و از هیچ ظلمی کوتاهی نکرده و به فرمایش مقام معظم رهبری آمریکا فرعون زمان است.

وی افزود: آمریکا سالها تلاش می کند تا با ایران مذاکره کند امام مقام معظم رهبری با هوشیاری و آگاهی از نیت آنها پیشنهاد مذاکره را قبول نکرده و با دولتی که پایبند عهد و پیمان خود نیست مذاکره نمی کند.

امام جمعه بانه با بیان اینکه دشمن ما را به حمله نظامی تهدید می کند گفت: آمریکا به شیوه ای قلدرانه و ناجوانمردانه می خواهد مذاکره کند اما دولت ایران پاسخ مثبت نمی دهد و چنان القاء می کند که تیم مذاکره ایران با توجه به تحریم ها بدون شرط وارد میدان مذاکره شود اما اقتدار و آبروی جهموری اسلامی ایران چنین شرایط را فراهم نمی کنند.

وی با اشاره به نام گذاری سال به نام سرمایه گذاری و تولید یاد آور شد: مهمترین مشکل جامعه بیکاری است که مقام معظم رهبری می فرماید حل مشکل معیشت مردم وظیفه مسئولین است و تمام مسئولان وظیفه دارند نهضت خدمت رسانی به ملت را شروع کنند.

ماموستا کریمی افزود: مسئولین باید در راستا تحقق شعار سال برنامه ریزی کنند چراکه ملت ایران لایق بهترین خدمات هستند و همچنان با نظام همسو بودند و لازم است مسئولین خدمتگذار چنین ملتی مطیع باشند.

روز جهانی قدس روز هوشیاری امت اسلامی است

راهپیمای روز جهانی قدس در شهرستان بانه با حضور پرشور و گسترده مردم انقلابی و مسئولین این شهر در مقابل حسینه خاتم النبیاء شروع و در میدان انقلاب این شهر تجمع کردند و شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل سر دادند و جنایت های رژیم صهیونستی را علیه مردم مظلوم غزه محکوم کردند.

کد خبر 2782707

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha