به گزارش کُرد پرس، فرمانده انتظامی استان کردستان در این مراسم گفت: باید با همکاری و مشارکت مردم نهضت پیشگیری از مواد مخدر در استان ایجاد شود.
سردار آزادی مقابله با مواد مخدر را ماموریتی فرابخشی و چندوجهی دانست و اظهار کرد: مقابله تنها راه ریشه کن کردن اعتیاد در جامعه نیست و در این رسالت خطیر همه جامعه و دستگاههای مسئول باید بسیج شوند.
فرمانده انتظامی استان کردستان افزود: با همکاری و مشارکت مردم باید کمک کنیم نهضت پیشگیری از مواد مخدر ایجاد شود تا شاهد نباشیم که سرمایه انسانی کشور به جای اینکه مولد باشد، مصرف کننده مواد مخدر شود.
وی افزود: سن اعتیاد در کشور رو به کاهش است و به همین دلیل باید از ظرفیت های اجتماعی و دینی و بسیج دستگاهها و نهاد های ذیربط در مقابله با اعتیاد بهره گرفت.
آشنایی با مهارت های مقابله ای عامل مهم در پیشگیری از اعتیاد است
دبیر جدید شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان به نقش خانواده و اولیاء و مربیان در پیشگیری از مصرف مواد مخدراشاره کرد و گفت: افزایش سطح آگاهی و آشنایی با مهارت های مقابله در برابر آسیب های اجتماعی عامل مهمی در پیشگیری از اعتیاد دارد.
فرمانده انتظامی کردستان خاطر نشان کرد: : آگاه کردن جامعه از خطرات و مضرات مواد مخدر، افزایش مهارت های زندگی و مهارت حل مشکل، هدفمنـدی زندگی و شناخت ارزش هـای فردی، اجتماعـی و مذهبـی از مهمترین شیوه های پیشگیری از اعتیاد است.
ریشه کنی اعتیاد نیازمند تلاش جهادی و عزم همگانی است
استاندار کردستان هم در این جلسه با بیان اینکه ریشه کنی اعتیاد نیازمند تلاش جهادی و عزم همگانی است، گفت: نظام مقدس جمهوری اسلامی با قاطعیت مبارزه با مواد مخدر را سرلوحه برنامههای خود قرار داده و این راه را ادامه میدهد و در این راه از هیچ کوششی فروگذار نخواهند کرد
بهمن مرادنیا با بیان اینکه تمام کسانی که عرصه مبارزه با مواد مخدر مسئول هستند، باید با اعتقاد به اینکه که نجات یک نفر در حقیقت نجات جامعه بشری است صادقانه وارد عرصه شوند، گفت: امیدواریم با عزم و اراده همگانی شاهد ریشه کنی بلای خانمانسوز اعتیاد در جامعه باشیم که متأسفانه تأثیرات این معضل اجتماعی دامن گیر خانوادهها و فرزند معتادشان میشود.
مرادنیا با بیان اینکه تبعات این ناهنجاری اجتماعی در بسیاری از جهات کشور را در معرض آسیب جدی قرار میدهد، گفت: امیدواریم با کمک خداوند و همت همه مسئولان و مردم این بلا به طور کامل ریشه کن شود.
وی تصریح کرد: باید با همکاری و همراهی هم به مانند گذشته در مسیر مبارزه قاطعانه با مواد مخدر در استان گامهای مهمتری برداشته و فصل جدیدی از ریشه کنی مواد مخدر به عنوان اصلیترین آسیبهای اجتماعی را شاهد باشیم.
مرادنیا افزود: مدیران دستگاههای اجرای عضو شورای مبارزه با مواد مخدر استان باید با استفاده از همه امکانات خود به انجام وظیفه در این خصوص بپردازند.
وی گفت: همه ما در این حوزه وظیفه سنگینی برعهده داریم و باید با جدیت و احساس مسئولیت بیشتر در کنار هم باشیم تا ضمن مبارزه با مواد مخدر بتوانیم معتادی که گرفتار این معضل شده را نجات و به کانون گرم خانوادهها بازگردانیم.
نظر شما