به گزارش خبرنگار کردپرس، با حضور هنرمندان و فعالان فرهنگی؛ صبح امروز پیکر استاد «عباس بنی عامریان» در قطعه هنرمندان کرمانشاه به خاک سپرده شد.
استاد بنی عامریان از چهره های برجسته فرهنگی و هنری کشور و استان کرمانشاه بودند که جمعه گذشته در تهران دار فانی را وداع گفت.
مرحوم بنی عامریان در سال ۱۳۱۶ در شهرستان سنقر به دنیا آمد و از دوران نوجوانی کار تئاتر و نمایش را شروع کرد.
در دهه 30 نمایشهای تاجر ونیزی، چشم در برابر چشم، درخت، کتک خورده و راضی، کورش پسر ماندانا، چهار صندوق، بهترین بابای دنیا، مردی که مرده بود و خود نمیدانست، سه گل و سه آرزو، پشت شیشه ها، تازه به دوران رسیده ها، بازان ساز، شبکه مخفی، ویلن ساز، زنان فضل فروش، طبیب اجباری، ملانصرالدین، خلیفه بغداد و ادیپ شاه را روی صحنه برد و دهه ۵۰ و بعد از مهاجرت به تهران دست تقدیر بیشتر به عرصه خوشنویسی مقدرشان میسازد و حدود ۲۰ سال هم مدیر اجرایی انجمن خوشنویسان ایران بود.
بعد از سالهای، استاد بنی عامریان در سال 76 به کرمانشاه بازگشت و بعد از ۲۰ سال با نمایش «بازرس» نوشته نیکلای گوگول سنگ تمام گذاشت؛ این نمایش را با صرف بودجه ای هنگفت از منابع مالی شخصی خود در یک کار پر بازیگر و با طراحی لباس و دکوری بسیار سنگین و با بازسازی فضای زمان روسیه تزاری به روی صحنه برد که در ابتدا کسی در باورش نمی گنجید که این چنین کاری قابلیت به روی صحنه رفتن در کرمانشاه را با امکانات محدودش داشته باشد.
از دیگر آثار نمایشی استاد بنی عامریان می توان به «مرد بازو طلایی» و «عروس»، «شب روی سنگفرش خیس» اشاره کرد.
مرحوم بنی عامریان در بسیاری از رشته های هنری، نمایشی، شعر و... دستی بر آتش داشت و آثار بسیار از وی بجای مانده است.
وی سالها مدیر اجرایی انجمن خوشنویسان ایران و عضو شورای عالی انجمن خوشنویسان ایران بود که در زمان مدیریت خود چند کنگره ملی را برگزار و فصلنامه فرهنگی هنری چلیپا را هم راهاندازی کرد.
نظر شما