رضا جمشیدی شاعر و نویسنده سرپل زهابی در گفتگو با کردپرس با اعلام این خبر افزود: این عکس ها و اسناد از دههی ۱۳۳۰ تا قبل از شروع جنگ تحمیلی است و کار جمع آوری آن حدود ۵سال طول کشید که بیشتر از آلبومهای شخصی افراد قدیمی و بزرگان این شهرستان به دست آمده اند.
وی عنوان کرد:این عکسها در زمینه بافت قدیم این شهر، ورود نیروهای انگلیسی و هندی در جنگ جهانی دوم از مرزهای غربی ایران، اتفاقات ورزشی این شهرستان، تاریخچه تئاتر، نمایش، سرود و سینما، مدارس این شهرستان، شغل ها، شخصیتها و مبارزات دوران انقلاب و موارد دیگر است که جذابیتهای خاصی هم برای نسل گذشته و هم نسل جدید دارد و توسط انتشارات دیباچه به چاپ خواهد رسید.
رضا جمشیدی در ادامه به معرفی آخرین کار منتشر شده و در آثار دست چاپ خویش پرداخت و گفت: قبل از این اثر، کتاب "جغرافیای تاریخی سرپل زهاب" را به چاپ رساندهام و دو کتاب دیگر با عنوان "تاریخچه جنگ در سرپلزهاب" و" تاریخچه مبارزات انقلاب۵۷ درسرپلزهاب" را نیز در دست تدوین دارم.
وی گفت: این کتاب اولین جلد از مجموعه تاریخ مصور سرپلزهاب است و در آینده نیز جلد دوم این مجموعه شامل عکسهای دههی ۶۰ با موضوع دفاع مقدس، آوارگی و موضوعات دیگر نیز به چاپ خواهد رسید.
نویسنده این کتاب گفت: تمهیداتی اندیشیده شده که بخشی از نسل گذشتهی این شهر که در شهرهای دیگر و بعضا خارج از کشور هستند نیر بتوانند این کتاب را دریافت کنند.
جمشیدی افزود: در تهیه این کتاب افراد زیادی با من همکاری کردند بخصوص خبرنگاران و عکاسان قدیمی این شهرستان که از آنها تشکر ویژه دارم و بر این عقیدهام که حفظ آرشیو عکسها، اسناد و تاریخ هر شهری باید در دستور کار مسئولین فرهنگی و مرکز اسناد ملی قرار بگیرد و نباید اجازه بدهیم این سرمایههای تاریخی به راحتی فراموش شوند و یا از بین بروند.
وی در پایان گفت: امیدوارم حمایت های لازم از این کتاب توسط نهادهای دولتی و یا اسپانسرهای حقیقی صورت گیرد که بتوانم در اسرع وقت آن را به چاپ برسانم.
نظر شما