سام صادقی در گفتگو با خبرنگار کردپرس گفت: علاقه مندی من به بوکس از زمانی شروع شد که با پدرم به باشگاه رفتم و به مرور زمان متوجه علاقه شدم و زیر نظر استاد طاهری شروع به تمرینات جدی و مدوام کردم.
وی ادامه داد: از یازده سالگی شروع به ورزش کرده ام و روزانه سه ساعت تمرین میکنم.
این نوجوان با استعداد کرمانشاهی گفت: منتظر برگزاری مسابقات کشوری و جهانی هستم که بتوانم برای کرمانشاه و ایران مدال های خوش رنگی کسب کنم.
در ادمه این گفتگو اشکان طاهری مربی سام صادقی گفت: سام صادقی یک نوجوان 12 ساله با استعداد است که پس از حدود یک سال تمرین و تلاش یکی از استعداد های برتر آسیا شناحته شد.
این مربی بوکس افزود: با توجه به شروع ویروس کرونا و بسته شدن باشگاه ها به صورت خصوصی در پارکها، فضای باز و یا منزل با حفظ پروتکل های بهداشتی تمرینات سام ادامه داشت.
وی افرود: طی یک سال گذشته تمام کارشناسان، مربی های تیم ملی و اساتید معتقد بودند سام صادقی یک استعداد است و هوش بالایی در یادگیری و اجرای تکنیک ها دارد و آینده روشنی خواهند داشت.
طاهری ادامه داد: متاسفانه به خاطر عدم برگزاری مسابقات، خیلی از استعدادها در رده های سنی مختلف سوخت شده و به یک رده بالاتر رفته اند. امیدواریم سام در رده نونهال چند مسابقه جهانی شرکت و بتواند مدال خوش رنگی را کسب کند.
این مربی در مورد مشکلات بوکس کرمانشاه گفت: مربی هایی که قهرمان پروری می کنند؛ متاسفانه مورد بیمهری هیئت قرار میگیرند و انتخاب سلیقهای مربی ها برای تمرین در خانه بوکس _که یکی از مجهز ترین باشگاهها استان است_ باعث میشود که مربی هایی که رزومه خیلی قدرتمندی ندارند در خانه بوکس تایم داشته باشند و مربی هایی که قهرمان پروری میکند در باشگاههای دیگر که امکانات کمتری دارند آموزش دهند.
وی در پایان گفت: مشکل مشترک مربیان این است که هیچ پشتوانهای برای زمان بازنشستگی ندارند. مربیگری بوکس باعث می شود به مرور زمان به فیزیک و جسم مربی آسیب برسد و متاسفانه در سنین بالا هیچگونه از کار افتادگی و خدمات درمانی به مربی ها ارائه نمیشود.
نظر شما