به گزارش کردپرس، روز گذشته دکتر قاسم جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت در بازدید از بیمارستان بوکان اظهار کرد: تامین اعتبار برای ساخت بیمارستان جدید بوکان به بازنگری در سطح کلان مدیریتی و تامین اعتبار ملی نیاز دارد که حتما به صورت ویژه پیگیری خواهد شد.
او در خصوص رفع مشکل چیلر بیمارستان ، دستگاه اکو کاردیو گرافی و دستگاه لاپاراستکوپی گفت: به زودی با تامین اعتبار برای بوکان از دانشگاه در خواست می گردد نسبت به حل این کمبود ها اقدام شود.
معاون درمان وزارت بهداشت در خصوص راه اندازی و رفع مشکل دستگاه سی تی اسکن شهرستان بوکان نیز افزود: در سریع ترین زمان ممکن مشکل سخت افزاری دستگاه سی تی اسکن شهرستان بوکان برطرف خواهد شد و یا یک دستگاه جدید تهیه می شود.
دکتر جان بابایی در خصوص پایگاه انتقال خون هم گفت: این موضوع به سازمان انتقال خون مربوط است که پیگیری می شود.
او نیاز شهرستان به شیمی درمانی و حضور متخصص انکولوژی را برحق دانست و گفت: ما آمادگی صدور مجوز بخش اختصاصی شیمی درمانی ،تجهیز و تامین متخصص را داریم، که ان شا ءالله تا چندماه آینده با موافقت دانشگاه انجام خواهد شد.
درخواست مسئولان بوکانی از معاون وزیر بهداشت چه بود؟
در این بازدید لقمان خسروپور سرپرست فرمانداری شهرستان بوکان بیان کرد: مشکلاتی در شهرستان بوکان گریبان گیر عرصه سلامت و تیم مدیریت شهری است که می توان به رفع نقص فنی دستگاه سی تی اسکن، رفع مشکل چیلر (دستگاه سرمایشی و گرمایشی) بیمارستان، تهیه دستگاه اکو کاردیو گرافی برای بیمارستان چرا که دستگاه کنونی بدلیل فرسودگی پاسخ گوی نیاز شهرستان نیست و همچنین تعیین تکلیف بیمارستان 250 تخت خوابی کلنگ زنی شده و تامین اعتبار برای آن اشاره کرد.
او افزود: عدم فعالیت بانک خون در بوکان که خواستار تنظیم چارت سازمانی و راه اندازی مجدد است هم باید بررسی شود.
مدیر شبکه بهداشت ودرمان بوکان هم تصریح کرد: مجتمع آموزش عالی سلامت که قرار است بصورت صفر تاصد توسط خیرین ساخته شود، در مرحله نقشه ومشاورناظر مانده است که نیازمند اهتمام ویژه مسئولین امر است.
دکتر عباسی ادامه داد: با توجه به نیاز شهرستان لازم است اختصاص دستگاه لاپاراسکوپی به بیمارستان بوکان مورد توجه ویژه قرار گیرد.
او با اشاره به اعلام موافقت اصولی بخش آنژیوگرافی برای بوکان از طرف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور همچنین مهیا بودن مکان فیزیکی برای ارائه این خدمت ارزشمند ، به مردم عزیز بوکان وشهرستان های همجوار، همراهی و مساعدت مسئولین حاضر را خواستار شد.
عباسی به بیان کمبودهای تخصصی در بوکان پرداخت و گفت: هم اکنون شهرستان نیاز مبرم به فعالیت رادیولوژیست و متخصص رادیوانکولوژی (برای بیماران مبتلا به سرطان) و سایر تخصص ها دارد.
او با اشاره به کمبود های اساسی اتاق عمل و نبود بلوک زایمان و LDR اتاق های تک نفره زایمان طبیعیدر بوکان بیان کرد که این مشکلات نیازمند توجه ویژه و رفع انها به صورت فوری است.
در پایان رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان آذربایجان غربی ضمن اشاره به انسجام و هماهنگی،ت دبیرمدیران ، تخصص پرسنل و همراهی خیرین عرصه سلامت شهرستان بوکان در مقابله با کرونا خواستار با نگاه ویژه به استان و حمایت هرچه بیشتر دولت از عرصه سلامت شد.
نظر شما