به گزارش کردپرس، به نقل از استاندار آذربایجان غربی؛ محمدمهدی شهریاری امروز پنجشنبه ۲۲ خرداد در جلسه راهکارهای حل مشکلات شهرستان چالدران با استفاده از ظرفیت های بنیاد علوی، از برنامه ریزی برای تحرک بخشی به اقدامات زیرساختی از جمله راه، مدرسه سازی و بهداشت و درمان و محرومیت زدایی خبر داد.
او افزود: با توجه به اهتمام جدی بنیاد علوی در کمک به دولت برای رفع محرومیت از چهره چالدران، انتظار می رود با تحقق این برنامه ها شاهد تغییرات محسوسی در روند توسعه چالدران باشیم.
او تاکید کرد: چالدران ظرفیت های ویژه ای از جمله گردشگری دارد که می تواند در آبادانی منطقه نقش مهمی ایفا کند.
استاندار آذربایجان غربی به دستگاه های اجرایی دستور داد تا نسبت به پیگیری موافقتنامه های منعقد شده با بنیاد علوی اهتمام جدی داشته باشند.
مدیرعامل بنیاد علوی نیز در این جلسه گفت: امسال بیش از۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای طرح پیشرفت و آبادانی چالدران اختصاص داده شده است.
منصوری گفت: این میزان اعتبار برای اجرای طرحهای عمرانی در مناطق شهری و روستایی و ایجاد اشتغال برای افراد جویای کار اختصاص داده شده است که بصورت مستقیم، مشارکتی و نیز توافقنامه های ملی برای چالدران هزینه می شود.
او با بیان اینکه اختصاص این میزان اعتبار در مقایسه با سال گذشته از رشد بسیار خوبی برخوردار است افزود: از مجموع اعتبارات اختصاص داده شده ۳۵۰ میلیارد ریال آن جهت اشتغال زایی و ۳۵۰ میلیارد ریال آن برای اجرای پروژه عمرانی هزینه خواهد شد.
مدیر عامل بنیاد علوی با بیان اینکه بنیاد علوی در ساخت واحدهای مسکونی ویژه معلولین تحت پوشش بهزیستی، ساخت کلاسهای آموزشی و مراکز جامع سلامت به صورت مشارکتی همکاریهای لازم را با ادارات مربوطه انجام میدهد بیان کرد: برای ساخت هر مرکز جامع سلامت ۴۵ میلیارد ریال ، برای ساخت هر واحد مسکونی برای خانوارهای معلول تحت پوشش بهزیستی ۹۰۰ میلیون ریال و برای هر کلاس درس۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون ریال هزینه میکند.
منصوری همچنین بر توانمند سازی اقشار محروم جامعه بر اساس تاکیدات رهبری تاکید کرد و گفت: در جهت لبیک به فرامین رهبری در این روزهای کرونایی بستههای معیشتی در بین نیازمندان کشور توزیع میشود.
به گزارش کردپرس، در هفته جاری، فرماندار چالدران با اشاره به طبیعت بکر، آب و هوای ایدهآل، زمینهای حاصلخیز کشاورزی، وجود بیش از ۱۰۰ اثر تاریخی ثبت ملی و بنای تاریخی جهانی قره کلیسا، محل وقوع جنگ تاریخی چالدران و ۱۶۴ کیلومتر مرز زمینی مشترک با کشور ترکیه به عنوان ظرفیتهای توسعه و پیشرفت این شهرستان گفت: چرا باید با وجود این ظرفیتها، از ۲۲۰ روستا، در حال حاضر ۱۲۶ روستای این شهرستان کوچک خالی از سکنه است.
نظر شما