به گزارش خبرگزاری کردپرس، دکتر سارا فلاحی عنوان کرد: هر کار صنعتی باید پیوست محیط زیستی داشته باشد، چون متاسفانه در آینده با سونامی بیماریها مواجه خواهیم شد.
او گفت: متاسفانه بسیاری از صنایع آلاینده که وارد این استان و آن استان میشوند و نمایندگان و مجالس گوناگون افتخار میکنند که صنایعی را وارد استان خود کردهاند اما وقتی که دقت میکنیم متاسفانه برخی از صنایع آلاینده را بدون توجه به آلایندگی صرفا به استان های کوچک تر میدهند.
نماینده استان ایلام در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در شهرهای کوچک پالایشگاهها باید میزان آلایندگی خود را برای حفظ سلامتی مردم به صفر برسانند، که این موضوع هم باید در استان ایلام مورد توجه قرار گیرد.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه سلامتی یک حق ابتدایی و اولیه و اولین مطالبه ما است و نباید صنعتی که دیگران برنمیدارند را با هیاهو به استان آورد، تصریح کرد: کار در برخی نهادها مانند محیط زیست با خطر مواجه است که این موضوع باید مورد توجه قرار گیرد، و ما به عنوان وظیفه بدون مماشات این موضوع را پیگیری خواهم کرد.
فلاحی در خصوص معیشت محیط بانان عنوان کرد: محیط بانی یکی از مشاغلی است که با خطر جانی مواجه است و نباید شرایطی را ایجاد کرد که یک محیط بان بی پناه کشته شود و باید از سفره محیط بانان حفاظت کرد.
او گفت: به شکل شعاری نمی شود محیط زیست را حفظ کرد و حفظ محیط زیست به امکانات نیاز دارد و باید هم از حیث نرم افزاری و هم سخت افزاری به سیستمهای پیشرفته و روز دنیا مجهز شد.
نماینده مردم استان ایلام در مجلس شورای اسلامی ضمن تأکید بر استراتژیک بودن استان ایلام خاطر نشان کرد: خیلی از مسئولین مرکز از داشته های ایلام و تهدیدهایی که با آن مواجه است اطلاعی در دست ندارند و باید رفت و آمد آنها را به استان افزایش داد لذا از مدیران می خواهم این موضوع را هم در نظر داشته باشند چرا که تا ما ایلام را مطرح نکنیم و خاموش بنشینیم، کسی به ایلام توجه نخواهد کرد.
به گزارش کردپرس، ابدالی مدیرکل محیط زیست استان گزارشی از آخرین وضعیت استان از نظر شاخصهای حفاظت محیط زیست و کمبودهای این حوزه اعم از تجهیزاتی و نیروی انسانی ارائه داد.
نظر شما