به گزارش کردپرس، محمدمهدی شهریاری امروز شنبه ۲۴ خرداد در دومین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان تصریح کرد: پس از خروج آمریکا از برجام و اعمال تحریم های جدید از سوی استکبار، شرایط اقتصادی کشور سخت تر شد. محدودیت های ایجاد شده برای صادرات نفت،نقل و انتقالات بانکی و نیز فروش محصولات به ایران موجب شده تا اوضاع اقتصادی سخت تر شود.
او ادامه داد: بر اثر این محدودیت ها و به دنبال آن نوسانات ارزی و افزایش قیمت ها، نارضایتی در جامعه ایجاد شده که با مدیریت و برنامه ریزی درست می توان مانع تحقق اهداف دشمن شد.
استاندار آذربایجان غربی با قدردانی از تلاش نمایندگان مردم استان در دوره دهم مجلس گفت: ضمن آرزوی موفقیت برای نمایندگان فعلی، امیدواریم هر چه زودتر با تشکیل مجمع نمایندگان و معرفی نمایندگان ناظر در جلسات شورای برنامه ریزی، کارگروه اشتغال و شورای حل اختلاف شاهد حضور نمایندگان در این جلسات به جهت بهره مندی از توان بالای آنان در روند توسعه استان باشیم.
شهریاری وحدت ، همدلی و پیگیری را سه اصل مهم در روند توسعه استان برشمرد و افزود: امیدواریم با حضور نمایندگان دوره یازدهم مجلس که از نیروهای خوش فکر و توانمند هستند و نیز مدیران دستگاه های اجرایی و اقشار مختلف مردم شاهد بهبود شاخص های توسعه ای استان باشیم.
استاندار رویکرد اصلی در توزیع اعتبارات استانی را عدالت و انصاف و توجه ویژه به نقاط کم برخودار دانست و گفت: بر اساس وضعیت شاخص های مختلف شهرستان ها اعتبارات توزیع می شود.
مقام عالی استان با اشاره به نگاه ویژه دولت به استان افزود: در دولت تدبیر و امید تا به امروز ۲۵ هزار میلیارد تومان در استان هزینه شده که بخش عمده آن اعتبارات ملی بوده است.
شهریاری ادامه داد: مدیران دستگاه های اجرایی باید نسبت به جذب اعتبارات ملی اهتمام ویژه ای داشته باشند.
او تاکید کرد: برنامه ریزی جدی برای اتمام ۳۵۰ پروژه با پیشرفت بالای ۸۰ درصد در سالجاری شکل گرفته و با توجه به محدودیت منابع، اتمام پروژه های عمرانی با پیشرفت بالای ۸۰ درصد از رویکردهای اصلی استان بشمار می رود.
استاندار آذربایجان غربی همچنین از توجه ویژه به توزیع اعتبارات حمایتی برای شهرستانهای کم برخودار با توجه به شرایط اقتصادی کشور خبر داد و گفت: دستگاه های اجرایی باید پیگیر اخذ سهم استان از پروژه های مشترک ملی باشند تا بتوان نیازهای زیرساختی استان را برطرف نمود.
شهریاری توجه به راه های روستایی، بازسازی و نوسازی مدارس، مقاوم سازی اماکن روستایی، ریشه کن کردن بیسوادی،افزایش سرانه ورزشی و آموزشی را از جمله اولویتهای استان دانست و افزود: باید برای مناطقی که فصل کاری کمتری دارند اعتبارات لازم زودتر و کاملتر پرداخت شود تا پروژه ها در زمان مناسب به اتمام برسند.
او ضمن اینکه خواستار همراهی بیشتر سیستم بانکی در پرداخت تسهیلات شد، اظهار کرد: برای بخش کشاورزی، راهیان نور، محیط زیست و صنعت و معدن نیز اعتبارات ویژه ای تخصیص خواهد یافت.
نظر شما