به گزارش خبرگزاری کُردپرس، محمدفرید سپری اظهار داشت: خسارت این واحدها در ماه اسفند و نیمه اول فروردین به علت کاهش قیمت مرغ و کاهش تقاضای مصرف وارد شده که سازمان جهاد کشاورزی به دنبال آن است تا بخشی از این خسارتها را از محل تسهیلات مورد نظر جبران کند.
وی اضافه کرد: بر اساس تصمیم کارگروه بررسی و مقابله با پیامدهای اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا تعدادی از فعالیتهای بخش کشاورزی ذیل رسته چهاردهم به رستههای به شدت آسیب دیده از کرونا اضافه شده تا بخشی از خسارت وارده به آنان با ارایه تسهیلات بانکی جبران شود.
سپری با اشاره به اینکه شیوه نامه این مصوبه توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به دستگاه ابلاغ شده است، افزود: بر اساس این شیوه نامه تسهیلات پرداختی به ازای هر نفر بیمه شده مبلغ ۱۲۰ میلیون ریال تعیین شده است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی یادآور شد: شیوه نامه ابلاغ شده متناسب با واحدهای صنفی بخش خدمات تهیه شده که تناسبی با تسهیلات جاری مورد نیاز واحدهای تولیدی بخش کشاورزی ندارد چرا که در یک واحد مرغداری گوشتی ۲۰ هزار قطعه ای با پنج نفر اشتغال، تسهیلات قابل پرداخت ۶۰۰ میلیون ریال خواهد بود در حالیکه واحد مذکور حداقل نیاز به چهار میلیارد ریال سرمایه در گردش برای یک دوره تولید دارد.
سپری گفت: انتظار میرود علاوه بر افزایش میزان تسهیلات پرداختی متناسب با نیاز واقعی واحدهای تولیدی بخش کشاورزی مهلت ثبت نام واحدهای آسیب دیده در سامانه کارا که تا پایان خرداد است حداقل تا پایان تیر تمدید شود.
وی همچنین خواستار اضافه شدن بانک کشاورزی به موسسات اعتباری ارائه دهنده تسهیلات در سامانه کارا شد و افزود: بر اساس این شیوه نامه، مدت بازپرداخت تسهیلات با احتساب دوره تنفس ۲۴ ماهه و از ابتدای مهر سال جاری است که انتظار میرود این بازپرداخت برای بخش کشاورزی به صورت دوره برداشت محصولات تعیین شود.
نظر شما