به گزارش خبرنگار کردپرس، حسین الماسی شامگاه امروز شنبه در نشست خبری با خبرنگاران شهرستان قروه از مقابله با فساد اداری در کنار تلاش برای تسریع در پروژه انتقال آب و بررسی دیگر مشکلات شهرستان گفت.
او در ابتدا به نقش رسانه و خبرنگار در جامعه اشاره کرد. «رسانه و خبرنگار گروه مهمی در جامعه هستند که در ارتقای دولت نقش داشته و نگهبان و چشم بینای هر دولتی محسوب می شوند چرا که مطالبه گر بوده و خواسته های مردم را پیگیری می کنند.»
بحران آب؛ اصلی ترین مشکل قروه
فرماندار قروه در ادامه با اشاره به مشکلات شهرستان گفت که «بزرگترین و اصلی ترین مشکل در قروه باز می گردد به بحران آب؛ مشکلی که بسیاری جدی بوده و در حال حاضر تا حدودی کارهایی برای کمبود آب قروه در نظر گرفته شده است.»
«حسین الماسی» از دریافت مجوز برای حفر 9 حلقه چاه در حوزه روستایی و 3 حلقه چاه در غرب شهر قروه با تأمین اعتبار از سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، خبر داد.
او اظهار امیدواری کرد که با حقر این چاه ها بتوان مشکلات آب شهرستان را برای سه سال آینده تا حدودی رفع کرد و البته نیاز است در روند پروژه انتقال آب به قروه تسریع شود.
این مقام مسئول با تأکید بر اینکه طرح های آبخیز و آبخوان داری بر تقویت منابع آب زیرزمینی تأثیر بسیار دارند از افزایش این طرح ها در سطح شهرستان گفت.
تأکید بر مبارزه با فساد
«الماسی» همچنین مبارزه با فساد را از راه های توسعه دانست. «در هر کجا که فسادی وجود دارد انتظار می رود افرادی که وظیفه نظارتی دارند به تمام معنا بررسی کرده و برخورد کنند و مانع ضایع شدن حقوق مردم و بیت المال شوند.»
او به تخلفات شهرداری و بازداشتیهای اخیر پرداخت. «جلوی یکسری از نابسامانی ها در شهرداری و شورای شهر باید گرفته شود و شورا باید بداند که نماینده شهرداری نیست بلکه نماینده مردم است لذا مانع هر فسادی باید شد و تا زمانی که فساد اداری رفع نگردد هیچ توسعه ای در منطقه رخ نخواهد داد.»
سیاستی به نام تعامل
فرماندار قروه سپس به سیاست های کاری خود در مدیریت شهرستان، اشاره کرد. «سیاست ابتدایی ما بر همکاری و تعامل و دوری از اختلافات و جدل های بی فایده و تریبونی بود و در واقع به دنبال گفت و گو و همفکر با افکار مختلف هستیم.»
او از کسب رتبه دوم شهرستان در برگزاری انتخابات در سطح استان خبر داد. «سال گذشته یکی از بهترین دوران انتخابات را داشتیم که در آرامش کامل و بدون حاشیه برگزار شد.»
کرونا برای مردم عادی نشود
«الماسی» در ادامه به بحران کرونا و اقداماتی که در این زمینه صورت گرفته پرداخت. «از زمان شیوع کرونا در شهرستان اقدامات خوبی صورت گرفت به طوری که یک هفته قبل از دستور کشوری محدودیت ها و موارد قرنطینه در قروه اجرایی شد.»
به گفته او کنترل کرونا به خوبی پیش رفت و همراهی مردم از همه قشر به ویژه اصناف بسیار ارزشمند بود و انتظاری که می رفت در تعطیلات نوروز کرونا افزایش یابد، تحقق نیافت.
«الماسی» از پیک دوم کرونا خبر داد و به وضعیت قرمز قروه اشاره کرد. «در حال حاضر پیک دوم کرونا در قروه شروع شده و این مسئله باعث شده مقداری وضعیت قروه بحرانی شود لذا نظارت ها و تدابیر محدودیتی برای جلوگیری از شیوع بیشتر این ویروس در نظر گرفته شده است.»
او تأکید کرد که شرایط برای مردم نباید عادی شود و پرسنل ادارات و مردم باید از ماسک استفاده کنند و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت نمایند چرا که تا زمانی طرح فاصله گذاری آن طور که باید اجرا نشود مهار بیماری امکان پذیر نیست.
پیگیری پروژه های عمرانی
«الماسی» با بیان اینکه 50 پروژه در حال پیگیری است، یادآور شد که «راه اندازی دانشکده صنعت و معدن، راه آهن، پروژه انتقال آب، زنجیره فولاد و یکسری طرح های راهسازی از جمله مهمترین پروژه های مدنظر هستند.»
مطابق اظهارات او راه اندازی پل فیروزآباد یکی از مهمترین برنامه های عمرانی است که مشکل ارتباطی مردم این روستا را بعد از سال ها حل خواهد کرد. الماسی برای این پل از اعتبار یک میلیارد و 500 میلیون تومانی خبر داد.
او همچنین از راه اندازی دو مجتمع صد رأسی دام سبک در دو شهر دلبران و سریش آباد گفت. «تمامی این پروژه ها در راستای توسعه در منطقه بوده و تلاش بر این است تا اعتبارات لازم برای تکمیل آن ها تأمین شود.»
توسعه همه محور
«الماسی» در ادامه به حوزه گردشگری پرداخت و گفت که «در این حوزه باید بتوان به گونه ای کار کرد که تمامی نقاط گردشگری همانند باباگرگر و سراب از بن بست خارج شوند و اقداماتی شود برای جذب گردشگر و درآمد از این مناطق.»
او بر توسعه بخش دامپروری بدون جرا در منطقه و با حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی، توسعه گلخانه ها، ایجاد مشاغل پایدار، رونق شهرک فرآوری سنگ سریش آباد برای جلوگیری از خام فروشی، رونق شهرک های صنعتی و جذب سرمایه گذار تأکید کرد./
نظر شما