احتمال شیوع موج دیگر کرونا در سنندج تا دو هفته آینده/ موج جدید در مریوان و سقز آغاز شده است

سرویس کردستان- رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: موج جدید شیوع بیماری کرونا در مریوان چند روزی است آغاز شده و در سقز نیز از دیروز شاهد تجریه جدیدی از این بیماری هستیم.

به گزارش خبرگزاری کُردپرس به نقل از ایرنا، دکتر فرزین رضاعی اظهار داشت: هم اکنون ۱۰ استان کشور موج شدیدی از کرونا را تجربه می کنند و کردستان هم که در چند ماه اول شیوع این بیماری وضعیت باثباتی داشت، از اوایل خرداد درگیر این بیماری شده است.

وی با بیان اینکه بعداز عید فطر و با بیشتر شدن دید و بازدیدها و مراسم های مختلف عزا و عروسی، بستر برای انتقال ویروس کرونا فراهم شد، افزود: دلایل زیادی برای شدت یافتن بیماری در استان وجود دارد ولی مهمترین آن همین مراسم‌ها و تجمعات است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان به شدت یافتن روند صعودی بیماری در سنندج در روزهای گذشته اشاره کرد و یادآور شد: با وجود اینکه ورودی و خروجی بیمارستان‌ها نسبتا یکسان شده ولی هنوز در مرحله هشدار بیماری قرار داریم و این به منزله فروکش کردن کرونا نیست.

دکتر رضاعی با بیان اینکه کرونا و روند شیوع آن به هیچ عنوان قابل پیش بینی نیست، اضافه کرد: با وجودی که آمار فوتی‌ها در ۲ روز اخیر مقداری کاهش یافته اما این به معنای تمام شدن و یا حتی کمتر شدن بیماری نیست و مردم همچنان باید به دستورالعمل‌های بهداشتی پایبند باشند.

وی درباره احتمال شیوع موج دیگری از بیماری تا ۲ هفته آینده در سنندج هشدار داد و گفت: مریوان از چند روز قبل شاهد موج جدیدی است و در سقز هم از دیروز موج دیگری از این بیماری تجربه می‌شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان به شهرهایی که هیچ موجی از بیماری را شاهد نبوده‌اند هشدار داد و تاکید کرد: باید نگرانی در این شهرستان‌ها از جمله دیواندره، بیجار و کامیاران بیشتر باشد.

وی با بیان اینکه بیش از دو سوم فوتی‌های کرونا در استان بالای ۶۵ سال سن داشتند، افزود: یکی از بیماری‌های زمینه‌ای که شاید زیاد به آن توجهی نمی شد، چاقی است که در زمینه کرونا، عامل مستقل خطر به شمار می‌رود.

وی وضعیت حال حاضر سنندج را کمی بهتر از هفته قبل اعلام و اظهار داشت: با برنامه‌ریزی انجام شده، یک مخزن ۱۲ هزار تنی اکسیژن مایع در بیمارستان توحید نصب و راه‌اندازی شد.

وی افزود: تا پیش از آن نگران افت اکسیژن بودیم چرا که این مساله عاملی برای افزایش مرگ و میر به شمار می‌رود.

کد خبر 303893

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha