به گزارش کردپرس؛ رئیس اتاق بازرگانی کرمانشاه در با اشاره به حساسیت ویژه مقام معظم رهبری به عرصه تولیدات دانش بنیان و نگاه متفاوت ایشان به حوزه علم و دانش، افزود: نامگذاری امسال با عنوان تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین راه را برای همه روشن کرد تا هر بخش و دستگاهی مسیر خود را برای توجه به عرصه دانش بنیان مشخص کند.
کاشفی ادامه داد: تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین کار یکساله نیست، بلکه شروعی برای یک مسیر چند ساله و بستری برای حرکت سریعتر در حوزه علم و دانش است.
عضو هیات رئیسه اتاق ایران از راهکارهایی که برای تحقق نامگذاری امسال باید به آن توجه شود هم یاد کرد و گفت: اولین گام هم افزایی و هم راستایی بین دستگاههای متولی عرصه دانش بنیان و پرهیز از عملکرد جزیرهای است.
کاشفی تعیین دستورالعمل لازم برای تحقق این نامگذاری، انجام برخی اقدامات برون مرزی، تشکل سازی و... را از دیگر راهکارها برای تحقق شعار امسال دانست و ابراز امیدواری کرد با همکاری بخشهای مختلف تا پایان سال اقدامات ویژهای در عرصه دانش بنیان در کشور شکل بگیرد.
وی سپس از ظرفیتهای خوبی که کرمانشاه در حوزه دانش بنیان دارد یاد کرد و ادامه داد: برای استفاده از این ظرفیتها نیازمند همراهی همه نهادها و متولیان امر هستیم و اتاق بازرگانی هم در این بین نقش تسهیل گری و هماهنگ کننده دارد.
رئیس اتاق کرمانشاه از تدوین هفت راهبرد اصلی از سوی اتاق کرمانشاه برای تحقق شعار سال خبر داد و اظهار کرد: یکی از مهمترین این راهبردها تمرکز بر صادراتی کردن تولیدات شرکتهای دانش بنیان و ورود آنها به زنجیره ارزش بینالمللی است.
کاشفی همچنین بر لزوم حضور شرکتهای دانش بنیان در رویدادهای برجسته فناوری دنیا تاکید کرد که دید تازهای برای فعالیت به این شرکتها میدهد و خاطرنشان کرد: اتاق کرمانشاه تلاش میکند زمینه فعالیتهای بینالمللی این شرکتها را فراهم کند.
وی برگزاری اولین نمایشگاه تخصصی حوزه دانشبنیان با همکاری دانشگاههای استان را از دیگر راهبردهای تعریف شده برای تحقق نامگذاری شعار سال اعلام کرد.
کاشفی همچنین با اشاره به ایجاد مرکز شتابدهی صادرات در اتاق کرمانشاه، گفت: امیدواریم بتوانیم به سمت دانش بنیان کردن این مرکز با همکاری پارک علم و فناوری پیش برویم.
نظر شما