تپه «کوچکه رش» باید مورد استفاده عموم قرار گیرد

سرویس کردستان- معاون شهرسازی و معماری وزیر راه و شهر سازی گفت: تپه‌های سنندج از نظر تاریخی حائز اهمیت هستند و تپه «کوچکه رش» هم برای استفاده عموم باید به کار گرفته شود و نباید دارای حصار باشد.

به گزارش خبرگزاری کُردپرس، فرزانه صادق مالواجرد در بازدید از طرح‌های بازآفرینی شهری و اراضی شهرک‌های اقماری سنندج اظهار داشت: تاریخ، تمدن، فرهنگ و پتانسیل‌های طبیعی از جمله ویژگی‌های منحصربفرد این شهر بوده که برای مانایی این ویژگی‌ها در کالبد شهری باید در برنامه ریزی‌ها سعی شود که این موارد حفظ شود.

او با تأکید بر در نظر گرفتن بحث ترافیکی خیابان‌های اطراف پیاده راه فردوسی گفت: در این پروژه بازآفرینی شهری به خوبی اتفاق افتاده است و در آینده سرزندگی را به این شهر تزریق می‌کند.

خانم صادق مالواجرد با اشاره به اهمیت تپه های سنندج از نظر تاریخی افزود: ضمن صیانت از تپه‌های سنندج باید مورد توجه ویژه قرار بگیرند و سرزندگی در آن‌ها ایجاد شود.

او همچنین با اشاره به اجرای بزرگترین طرح بازآفرینی شهری کشور در سنندج به وسعت ۳۴ هکتار، تصریح کرد: با اتمام این طرح زندگی به کالبد شهر سنندج تزریق خواهد شد و تلاش خواهیم کرد با برداشتن گام های موثر این طرح به سرانجام مطلوب برسد.

معاون شهرسازی وزیر یادآور شد: اجرای این طرح به علت گستردگی وسعت و مالکیت‌های آن به صورت فازبندی اجرا می‌شود و تلاش داریم مرحله اول آن به زودی با مشارکت بخش خصوصی وارد مرحله اجرا شود.

صادق‌مالواجرد در خصوص مناطق حاشیه سنندج نیز تاکید کرد: توسعه برخی زیرساخت‌ها با همکاری سایر دستگاه های خدمات رسان در مناطق حاشیه و منفصل شهری از ماموریت‌های این وزارتخانه در قالب بازآفرینی شهری است که هم اکنون مناطق مختلف شهر سنندج از جمله نایسر در حال تکمیل خدمات روبنایی هستیم.

او گفت: از جمله این طرح‌ها می توان به اجرای خیابان در بافت مرکزی نایسر اشاره کرد که در ۲ سال گذشته اجرا و تکمیل شده است.
تپه کوچکه رش برای پرورش گل و گیاه مناسب نیست

سید مهدی فرشادان نماینده مردم شهر‌های سنندج، دیواندره دهگلان هم در این بازدید با بیان اینکه مراکز تحقیقاتی در تمام دنیا در خارج از محدوده شهری هستند گفت: تپه کوچکه ره ش دارای پیشینه تاریخی است و از حساسیت خاصی در میان مردم برخوردار است و از نظر توپوگرافی هم برای پرورش گل و گیاه مناسب نیست و برای این پروژه جانمایی جدید در نظر گرفته شود.

کد خبر 304428

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha