به گزارش خبرگزاری کُردپرس، سید مهدی فرشادان امروز در نشست ستاد هماهنگی پیشگیری و مقابله با کرونا که با حضور جمشید انصاری معاون ریاست جمهوری و رییس سازمان اداری و استخدامی کشور برگزار شد، اظهار داشت: شرایط موجود وضعیت قرمز در برخی شهرها از جمله سنندج ایجاب میکند تدابیر سختگیرانه ترس برای مقابله با کرونا اتخاذ شود.
وی افزود: یکی از مهمترین مسائلی که عدم توجه به آن از نیمه دوم خرداد در کردستان بشدت احساس میشد، اعمال محدودیتها و قرنطینه بود اما این اتفاق به دلیل نبود اختیارات استانی اجرایی نشد هر چند هنوز برخی شهرهای استان همچنان نیازمند اعمال محدودیتهای جدی هستند.
فرشادان با قدردانی از ایثار و فداکاری کادر درمانی استان که از زندگی خود برای تامین سلامت مردم گذشتند، افزود: مردم باید با رعایت پروتکلهای بهداشتی یاریگر ما در درمان باشند.
وی با بیان اینکه اگر چه زمان مهار کرونا مشخص نیست، یادآور شد: تعیین زمان برای برداشتن محدودیتها منطقی به نظر نمیرسد و موازین پزشکی و سلامت با پیش بینی همخوانی ندارد لذا برای مدیریت بیماری باید تصمیمات به گونه ای باشد که آسیبها را به حداقل برساند.
نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی خواستار حساسیت بیشتر ستاد کرونا نسبت به اعمال و برداشتن محدودیتها شد.
وی استفاده اجباری از ماسک در اماکن عمومی را اقدامی قابل توجه برشمرد و افزود: در کنار این تصمیم باید نظارت کافی بر قیمتها وجود داشته باشد تا همه مردم بتوانند این ملزومات را تهیه و استفاده کنند.
ماسک رایگان باید در کردستان توزیع شود
فرشادان با اشاره به وضعیت استان کردستان از نظر بیکاری و توان مالی پایین ساکنان آن، خواستار توزیع رایگان ماسک در این استان شد.
فرشادان خواستار توزیع متناسب اقلام بهداشتی در تمام حوزه های دانشگاه علوم پزشکی شد و افزود: باید همه کادر درمان امکان استفاده یکسان از این تجهیزات را چه در بیمارستانها و چه در خانه های بهداشت و دیگر مراکز درمانی داشته باشند.
نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ۱۰ هزار نیروی پرستاری در کشور استخدام می شود، یادآور شد: در قالب این طرح باید به همه نیروهایی که به صورت شرکتی و قرارداد موقت با حوزه بهداشت و درمان همکاری دارند، توجه و امنیت شغلی برای آنان فراهم شود.
فرشادان بر لزوم افزایش مراکز غربالگری در استان به منظور جلوگیری از تجمع افرادی که برای نمونه گیری مراجعه می کنند، تاکید کرد.
ضرورت تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی و شرکتی دانشگاه علوم پزشکی
دیگر نماینده مردم شهرستانهای سنندج، کامیاران و دیواندره در مجلس شورای اسلامی هم گفت: نیروهای قراردادی و شرکتی دانشگاههای علوم پزشکی باید تبدیل وضعیت شوند و نیروهای قرارداد ۸۹ روزه جذب شوند.
محسن فتحی اظهار داشت: با توجه به فداکاری و استعداد نیروهای قراردادی ۸۹ روزه که در این ایام خاص داوطلب کار شدهاند، دور از انصاف است که آنها را بعد از این بحران تسویه حساب کنیم.
وی با بیان اینکه تبدیل وضعیت حدود پنج هزار نفر از کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کردستان که به شکل شرکتی و طرحی در حال فعالیت هستند، مدنظر قرار گیرد، افزود: کادر درمانی استان کردستان با سه شهید نشان داد که در خط مقدم مقابله بوده و از هیچ تلاشی دریغ نکرده است.
فتحی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی برای پرداخت مزایا دچار مشکلاتی شده است، تاکید کرد: انتظار میرود کارانه سیستم درمان پرداخت شود.
آموزش و پرورش کردستان 800 نفر کسری نیرو نسبت به سال گذشته دارد
وی گفت: یک هزار و ۲۰۰ نفر از نیروهای آموزش و پرورش در استان بازنشسته شدهاند اما فقط ۴۰۰ نفر جذب شدند که در نتیجه ۸۰۰ نفر کسری نیرو نسبت به سال گذشته وجود دارد.
نماینده مردم شهرستانهای سنندج، کامیاران و دیواندره در مجلس شورای اسلامی افزود: بانکها هماهنگی و همکاری لازم با اصناف آسیب دیده برای دریافت تسهیلات را ندارند.
نظر شما