به گزارش کردپرس، اواخر خرداد ماه بود که خبرگزاری کردپرس، در گفت و گو با پرستاران بیمارستان مهاباد از ابتلای یک سوم کادر پرستاری مهاباد به کرونا ویروس خبر داد و نوشت؛ در حال حاضر هر پرستار وظیفه ۳ پرستار را انجام می دهد و هر پرستار مسئول رسیدگی به ۱۲ تا ۱۳ بیمار مبتلا به کرونا است که این شرایط واقعاً غیر قابل تصور است به نحوی که کادر پرستاری از وضعیت موجود بسیار خسته شدهاند و دیگر نا و توان انجام وظیفه خود را ندارند.
در آن زمان واکنش ها به این مصاحبه، حضور نیروی سپاه برای ایجاد بیمارستان صحرایی و اعزام 80 نیروی کادر درمانی به مهاباد شد. اما موضوع تعداد نیروهای درمانی و خدماتی مبتلا به کرونای شاغل در تنها بیمارستان مهاباد، مطرح نشد.
تا اینکه روز گذشته 21 تیر ماه، مدیر شبکه بهداشت و درمان مهاباد در آیین بدرقه نیروهای سپاه پس از پایان عملیات بیمارستان صحرایی در این شهرستان از ابتلای 140 نفر از کادر درمانی مهاباد به کرونا خبر داد.
ایرنا در این خصوص نوشت؛ امیر بهزاد در این جلسه بیان کرد: قبل از ورود تیم بیمارستان صحرایی "شهیدمحلاتی" به این شهرستان علاوه بر مبتلا شدن همکاران، چهار بخش از بخشهای بیمارستان امام خمینی(ره) مهاباد با ۱۳۰ تخت به بیماران مبتلا به کرونا اختصاص یافته بود و فشار کاری زیادی روی پرستاران و پزشکان این بیمارستان بود.
او با اشاره به اینکه اکنون بخش زیادی از این بیماران بهبود یافته و تنها ۲ بخش بیمارستان امام خمینی (ره)مهاباد به بیماران کرونایی اختصاص پیدا کرده است، اضافه کرد: هم اکنون ۵۰ نفر به خاطر بیماری کرونا در این بیمارستان بستری هستند که نتیجه آزمایش ۳۳ نفر مثبت بوده و بقیه مشکوک هستند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان مهاباد گفت: به زودی طرح تحقیقی پلاسما درمانی با مشارکت ۸۰ بیماری مبتلا به کرونای بهبود یافته در بیمارستان امام خمینی (ره) این شهرستان آغاز خواهد شد.
او با اشاره به تغییر رفتار شهروندان مهابادی در زمینه پیشگیری از شیوع بیماری کرونا افزود: هم اکنون بسیاری از اصناف و بازاریان این شهر توصیههای بهداشتی مقابله با کرونا را به خوبی رعایت میکنند و از بین هر ۱۰ نفر شهروند مهابادی هشت نفر از ماسک استفاده میکند.
در ادامه فرمانده سپاه مهاباد نیز گفت: پس از بررسی وضعیت شهرستان از نظر شیوع بیماری کرونا و مشکل کمبود امکانات و تجهیزات مورد نیاز، بیمارستان صحرایی ۶۰ تختخوابی با تجهیزات پزشکی و کارکنان درمانی زمان بسیار کوتاهی در این شهرستان مستقر شد که جای تقدیر دارد.
سرهنگ طالب رحیمی افزود: اگر اعضای این تیم پزشکی و امکانات و تجهیزات مورد نیاز را در این فاصله زمانی کوتاه به مهاباد منتقل نمیکردند، مشکلات بسیار زیادی برای این شهرستان ایجاد میشد.
او از طرف مسوولان و مردم مهاباد، از اعضای تیم پزشکی و پرستاری بیمارستان صحرایی "شهیدمحلاتی" قدردانی کرد و اظهار داشت: اکنون پرستاران و پزشکان تمام توان خود را به کار میگیرند تا بتوانند از سلامت شهروندان در برابر بیماری کرونا حفاظت کنند.
فرماندار مهاباد نیز اعلام کرد: شمار مبتلایان به کرونا در این شهرستان تا حدودی افزایش پیدا کرد و در اوایل تیر ماه کمکم وضعیت این شهرستان از قرمز به سمت قهوهای در حال حرکت بود که با ورود اعضای تیم بیمارستان صحرایی شهید محلاتی و کاهش تعداد بیماران بستری وضعیت بهتر شد.
شجاعی افزود: مردم این شهرستان قدردان این تلاش و کوشش این مدافعان سلامت جامعه هستند و با عمل به توصیهها و پروتکلهای بهداشتی تلاش میکنند از افزایش شمار مبتلایان به کرونا جلوگیری کنند.
نظر شما