به گزارش کردپرس، لقمان خسروپور، با اشاره به عدم گنجایش و تکمیل ظرفیت آرامستان فعلی بوکان گفت: فوریت در تعیین مکان و انجام ساز و کارهای قانونی آن ضروری است.
او ادامه داد: ادارات خدمت رسان ظرف ۴۸ ساعت آینده نسبت به بازدید و اعلام نظر درخصوص زمینی که توسط شورا و شهرداری تعیین و مکانیابی شده است اقدام نمایند.
سرپرست فرمانداری بوکان گفت: آرامستان جدید باید متفاوت با آرامستان فعلی باشد و در طراحی و تجهیز آن تمامی نیازهای یک آرامستان مدنظر قرار گیرد.
خسروپور اظهار کرد: شهرداری نسبت به تشکیل دو پرونده مجزا جهت تغییر کاربری جهاد کشاورزی (از زراعی به آرامستان بدون اخذ هزینه) و طرح در کارگروه امور زیربنایی استان با همکاری و هماهنگی ادارات جهاد کشاورزی و راه و شهرسازی در کمترین زمان ممکن اقدام نماید.
او ادامه داد: با توجه به اینکه متولی آرامستان، شهرداری بوکان است لذا نسبت به صدور موافقت اصولی اولیه با مشخص شدن حدود اراضی، مساحت و نوع کاربری مورد درخواست، کروکی UTMدار، کپی اسناد مالکیتی اقدام تا جهاد کشاورزی اقدامات تغییر کاربری را پیگیری واعلام نتیجه نماید.
سرپرست فرمانداری بوکان اضافه کرد: شهرداری بوکان نسبت به درخواست تحویل اراضی ملی همجوار با اراضی زراعی از منابع طبیعی شهرستان با ارائه کروکی utmدار اقدام نماید و اداره منابع طبیعی نسبت به تحویل اقدام و نتیجه را اعلام نماید
او بیان کرد: همچنین شهرداری و نظام مهندسی ساختمان شهرستان نسبت به فراخون طراحی رایگان با رعایت الزامات و ضوابط و مستحدثات مورد نیاز آرامستان در سطح شهرستان اقدام نمایند.
به گزارش کردپرس، در طی سالیان گذشته به همت اوقاف، ۱۰ هکتار به قبرستان عمومی بوکان اضافه شد و تا به امروز به عنوان تنها آرامستان عمومی شهر مورد استفاده قرار گرفته است اما در سال های اخیر مشکل کمبود فضا در این آرامستان وجود داشت و این مشکل تا به امروز ادامه داشته است.
نظر شما