انور حبیب زاده در گفتگو با خبرنگار کردپرس گفت: شهرستان بوکان با داشتن ۴۵ هزار نفر دانشآموز از لحاظ کمبود فضای آموزشی به شدت تحت فشار است به نحوی که تمامی مدارس دو نوبته هستند.
او ادامه داد: نرم کلاسهای درسی در بیشتر مناطق ۴۰ نفر است لذا از وزیر آموزش و پرورش درخواست کردیم تا دوبارهسازی ۷ مدرسه تخریبی داخل شهر و ایجاد و تعریف پروژه جدید در مناطق امیر آباد، شهرک فرهنگیان، علی آباد، منطقه فنی حرفه ای، روستای ینگیجه، کهریزه، محمودآباد، گول و حصار بررسی شود.
حبیب زاده بیان کرد: وزیر آموزش و پرورش نیز با دستور دوبارهسازی این ۷ مدرسه موافقت کرده است.
نماینده بوکان همچنین از دیدار با وزیر آموزش و پرورش در خصوص ساخت و تکمیل 3 باب مدرسه شبانه روزی در بوکان خبر داد و گفت: شهرستان بوکان با داشتن ۱۸۰ روستا و بالا بودن جمعیت روستایی در مناطق صعبالعبور داشتن ۴۵ هزار نفر دانش آموز یکی از شهرهای پرجمعیت استان است، اما دانشآموزان روستایی به علت عدم دسترسی به غذای آموزشی و صعب العبور بودن منطقه بعد از دوره ابتدایی در معرض ترک تحصیل هستند.
او تصریح کرد: از این رو از وزیر درخواست کردیم تا نسبت به تکمیل و اتمام پروژه دبیرستان شبانه روزی روستای شهریکند و شروع پروژه مدرسه شبانه روزی روستای یکشوه که بعد از کلنگزنی رها شده است، اقدام شود.
حبیب زاده افزود: همچنین شروع و احداث شبانه روزی در منطقه گورک، که منطقه ایی محروم و صعب العبور است را نیز از وزیر درخواست کردیم و وزیر آموزش و پرورش برای ساخت و اتمام ۳ مدرسه شبانه روزی در بوکان به معاون عمرانی و خود دستور داد، تا ضمن بررسی موضوع احداث این ۳ مدرسه شبانه روزی اقدامات لازم انجام شود.
نظر شما